Se nyt sommerhus og udstykning

Strandkrogen 9
--5450 Otterup--

Skanlux Trend 112 sommerhus fyldt med luksus materialer.
Strandkrogen 9, Hasmark Strand, 5450 Otterup
Kl.11:00-14:00
Trend
3 værelser
107 m2

Se nyopført hus og ny udstykning

Kom indenfor i et lækkert nyopført Trend sommerhus med hævet stue og se samtidig vores nye udstykning midt i den smukke natur ved Hasmark Strand og med kun 250 m til lækker badestrand og 22 km til Odense.

Huset du kan opleve

Huset du kan opleve er fra vores populære Trend serie. Alle husene har et boligareal på 107 m² med loft til kip, og et flot lysindfald i alle rum. Udenfor er der en charmerende overdækket terrasse på 21 m².

  • Tre værelser
  • To badeværelser
  • Køkken/alrum med alkove
  • Stue
  • Entré
  • Overdækket terrasse

Kvalitetsmaterialer

Kvalitet og materialer er i top i huset, som bl.a. har Superwood facadebeklædning, Velfac vinduer, Velux ovenlysvinduer, bad og køkken fra Svane Køkkenet, Lacuna foldedøre, Unidrain afløb og meget mere.

Grunde og huse til salg

Huset er beliggende på vores helt ny udstykning ved Hasmark Strand, hvor vi har flere grunde til salg tæt på vand og natur.

Til åbent hus kan du altså både få inspiration til dit nye sommerhus og kigge på grund, hvis du ikke har en grund endnu.

Grundene sælges efter først til mølle-princippet. Grundene er fra 1200 m² til 1600 m² og sælges til kr. 895.000 pr. stk.+ tilslutningsafgifter på ca. kr. 125.000. Prisen er inkl. ekstrafundering til et sommerhus på op til 100 m². Alle grunde sælges byggemodnet og der er byggepligt med Skanlux.

Vi har 3 sommerhusserier Classic, Trend Basic og Trend, som alle har nogle funktionelle modeller der passer til grundene. I hver serie er der sommerhuse fra 88 til 159 m² med mulighed for individuelle tilpasninger.

Om området

Hasmark ligger ved Nordfyns kyst og byder på en dejlig Blå Flag-strand, en stor strandoase med legeplads, bålplads, brusere m.m. Et andet yndet udflugtsområde er smukke Enebærodde, hvor gåturen kan nydes.

Den lille by Hasmark har lagt navn til hele området ved Nordfyns kyst, der grænser op til Enebærodde. Et populært ferieområde med campingplads og sommerhuse. Men det er også et skønt naturområde med en lang strand, flotte Hasmarkmose og idylliske marker.

Læs mere om grundene til salg
Classic sommerhus fra Skanlux. Klassisk sommerhus
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus
Skanlux Trend Basic sommerhus- model 100

Spar 50.000 på Vølund luft/vand varmepumpe

Køber du et sommerhus kan du lige nu opgradere husets luft/luft varmepumpe til en miljøvenlig og støjsvag Vølund F2050 luft/vand varmepumpe med komplet gulvvarmeløsning. KAMPAGNEPRIS KUN KR. 95.000

Energivenlig og støjsvag

Vølunds F2050 luft/vand varmepumpe er specielt udviklet til det nordiske klima og har mange fordele.

  • Lavt lydniveau
  • Driftssikker og lang levetid
  • Opvarmer både dit sommerhus og dit brugsvand
  • Leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi

Intelligent varmestyring

Vølunds Smart Price Adaption sikrer, at din varmepumpe arbejder, når prisen på strøm er lav. Varme- og varmtvandsproduktionen flyttes væk fra spidsbelastningsperioderne, og så bliver energien lagret og kan bruges, når elprisen er dyrest. Det betyder, at du kan spare 5-10 % på elregningen.

Tilbuddet gælder ved alle sommerhuskøb frem til 30. juni 2023.

Her finder du os

Udstykning og adressen er ikke tilgængelig på Krak endnu.

Kør derfor efter Hasmark Strand Camping, Strandvejen 205, 5450 Otterup - den nye udstykning og huset er placeret lige overfor campingpladsen.

Åben Krak og se vejledning
Skanlux Aqua poolsommerhus

Book en her tid!

Er du interesseret, så kontakt Claus på mail eller telefon og book en tid.

Kørselsvejledning:

Adressen er ikke tilgængelig på Krak endnu. Kør derfor efter Hasmark Strand Camping, Strandvejen 205, 5450 Otterup, som er placeret lige overfor.

Claus Petersen
Salgschef - Øst
Claus Petersen