Soveværelserne fra Sommerdrømme 2023

I første afsnit af Sommerdrømme 2023 var der ingen tid at spilde, da deltagerne skulle indrette deres soveværelser og for første gang vise deres håndværker skills og kreativitet.

Hos Skanlux havde vi klargjort soveværelserne med store vinduespartier, loft til kip og hvide trævægge i vores moderne Trend sommerhuse.

Først skulle deltagerne udvælge det værelse i huset, de syntes passede bedst til deres drøm af et soveværelse. Herefter skulle de lave en arbejdsplan, lægge gulve, male og indrette til langt ud på de sene nattetimer. Selvom det for de fleste var første gang, de skulle lægge gulv, så gik det faktisk helt fint.

Vinderne af ugens rum blev far og datter, Kien og Clara.

Tankerne bag soveværelserne i sommedrømme 2023

Vennerne Jeppe og Steffen ville have et soveværelse med plads til Tour De France. Derfor lavede de en kæmpe seng i sofastil og en billedvæg, som kamuflerede TV'et. Rummet blev farvet med himmelblå loft og brune vægge.

Clara og Kien, datter og far, ville skabe et zen soveværelse, hvor Asien og Norden blev forenet i jordbrune farver. De 5 kinesiske elementer vand, træ, ild, jord og metal skal være et gennemgående tema i hele deres hus. De imponerede dommerne med både indretning og håndværk.

Vennerne Katrine og Rasmus kom på lidt af en opgave, de skulle både lære at bruge værktøj og køre med trailer. Deres resultat blev et gæsteværelse i flotte farver, som de selv beskrev som cafe latte og kødpølse farver. Naturen hentede de direkte ind fra haven i form af store kastanje grene.

Kæresterne Maria og Martin har en stor passion for den amerikanske diner stil. Derfor skulle deres soveværelse være et hyggeligt diner milkshake værelse i turkise farver med hjemmelavede alu lister på væggene og en hjemmebygget seng med skabe. De kom godt fra start og trods frygten for hvorvidt at dommerne ville forså deres vision, fik de skabt et rum hvor væggene var lige til at at spise.

 

Clara_Kein_soveværelse Skanlux Byggefirma TV2 Sommerdrømme
Jeppe og Steffen soveværelse Sommerdrømme 2023 - afsnit 1a
Maria Martin soveværelse Skanlux Byggefirma TV2 Sommerdrømme

Hvordan skal du indrette dit soveværelse?

For at vågne frisk, veludhvilet og klar til din ferie, skal dit soveværelset være indrettet indbydende og roligt.

Brug derfor neutrale farver i din indretning og undgå at fylde alt for meget ind i rummet. En enkel stil behøver ikke at være kedelig, og i et sommerhus er det flot at anvende ting i naturmaterialer f.eks. en træskammel eller en hjemmelavet knagerække af drivtømmer.

Sørg for gode opbevaringsmuligheder i form af kurve, en seng med opbevaring eller lav en sengegavl af skabe. Husk også sengelampe, så du kan læse en god bog og komme helt ned i gear.

Brug store lækre puder og et flot sengetæppe, her kan du lege lidt med farverne, da det er nemt at ændre, hvis du en dag vil skifte stilen. Brug en pendel i papir eller siv, det tilfører hygge og varme til rummet.

Få inspiration til dit sommerhus
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus
Skanlux Trend Basic sommerhus- model 100

Materialevalg

De stilrene og enkle lavenergivinduer fra VELFAC sikrer dig et flot lysindfald og inviterer naturen helt ind i rummet. Drømmer du om sprossede vinduer kan dette sagtens tilvælges. Ønsker du lys fra oven, kan du tilvælge Velux' lækre ovenlysvinduer, som understreger rummets høje loftshøjde i kip.

Soveværelset opvarmes med el-radiator, f.eks. den flotte og innovative kvalitetsradiator fra Glen Dimplex. Ønsker du øget komfort, har du også mulighed for at tilvælge gulvvarme. Gulvene fås også i et stort udvalg.

Ludbehandlede trævægge og lofter er standard  i vores Trend sommerhuse, men du kan altid tilvælge hvidmalede profilbrædder, hvis du ønsker det. Uanset hvilken stil du vælger, passer de enkle døre fra Swedoor altid til din indretning. Du kan også vælge døre med fyldning.

Sammen vælger vi de rigtige materialer så du kan udleve dine sommerdrømme i det perfekte soveværelse.

Kontakt os på 70 21 45 21.

Læs mere om Trends materialer
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus
Katrine og Rasmus soveværelse Sommerdrømme TV 2 2023 - afsnit 1e

Vi tror på fremtidssikrede huse, bygget af kvalitetsmaterialer som holder, derfor kan du forvente det, når du bygger med os.

Søren R. Milo, salgsdirektør og medejer, Skanlux Byggefirma A/S
Skanlux Aqua sommerhus

Skal vi opfylde din sommerdrøm?

Skal vi hjælpe dig med at skabe et afslappende soveværelse i dit nye sommerhus.

Kontakt os på 70 21 45 21 - eller tag direkte fat i en af vores dygtige rådgivere.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen
Skanlux Aqua poolsommerhus

Skal vi opfylde din sommerdrøm?

Skal vi hjælpe dig med at skabe et afslappende soveværelse i dit nye sommerhus.

Kontakt os på 70 21 45 21 - eller tag direkte fat i en af vores dygtige rådgivere.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Skal vi opfylde din sommerdrøm?

Skal vi hjælpe dig med at skabe et afslappende soveværelse i dit nye sommerhus.

Kontakt os på 70 21 45 21 - eller tag direkte fat i en af vores dygtige rådgivere.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver

Følg @skanluxbyggefirma

Find inspiration til dit hjem blandt kundehistorier, unikke løsninger og inspirerende trends og tendenser.