På BT.dk og JP.dk kunne man den 31. august 2022 læse at ”Byggefirma går konkurs” – dette er ikke korrekt. Grundselskabet af 21. november 2002 ApS bygger ikke huse og har ikke gjort det siden 2007. Der er dermed tale om fejlagtig information.

Grundselskabet af 21. november 2002 ApS har historisk heddet Skanlux Huse ApS, men har intet med Skanlux byggerier at gøre. Det er enorm ærgerligt, at journalisterne ikke kan slå et CVR-nummer op, og egentlig blot referer at det er Grundselskabet af 21. november 2002 ApS der er under konkurs, hvilket også fremgår af statstidende.

Grundselskabet af 21. november 2002 ApS er en del af Skanlux Group Koncernen som i skrivende stund omfatter 53 selskaber. Der nævnes i flere medier at Skanlux Huse ApS er gået konkurs, og det er også korrekt at Grundselskabet af 21. november 2002 ApS er gået konkurs, og det som forstyrrer historien er, at Grundselskabet af 21. november 2002 ApS tilbage i 2019 hed Skanlux Huse ApS.

Grundselskabet af 21. november 2002 ApS er i dag et helt tomt selskab, uden ansatte og uden aktiver. Selskabet har i mange år alene ejet en række byggegrunde, som nu er solgt. Dermed har selskabet ikke længere noget formål. Konkursen er derfor helt udramatisk og det vi vil kalde en kontrolleret og stille nedlukning af et ubetydeligt datterselskabs aktivitet.

Selskabet der går konkurs skal på ingen måde forveksles med Skanlux Byggefirma A/S, som i skrivende stund har gang i 147 byggerier.

Skanlux Byggefirma A/S har en stærk økonomi og sund likviditet og den bedst mulige kredit-rating AAA. Skanlux Byggefirma A/S er datterselskab til Skanlux Group ApS som har en samlet egenkapital på mere end 124 mio.

Der er således ingen grund til bekymring, hverken for Skanlux kunder, medarbejdere eller leverandører.

Såfremt der er spørgsmål, er i velkomne til at rette henvendelse til os med evt. spørgsmål eller behov for yderligere information.

SKANLUX BYGGEFIRMA A/S

Tlf. 70 21 45 21

Mail: info@skanlux.dk