Vil du være med til at opfylde folks boligdrømme for et af Danmarks førende byggefirmaer?

Så er du måske den byggeleder vi mangler til Østdanmark. Du bliver en del af et meget dedikeret team med en kvalitetsbevidst og nærmest familiær kultur. Du får det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra kundens accept af tilbuddet til afleveringen af projektet.

Du kører ud fra din bopæl og bruger størstedelen af din tid på byggepladsen og har i gennemsnit 10 igangværende byggesager. Arbejdspladsen er i hele DK til opførelse af vores helårshuse og sommerhuse, men det primære område er Nord/Vest Sjælland.

En gang om ugen er du på hovedkontoret i Nykøbing Falster.

Job og arbejdsopgaver

Som byggeleder har du ansvaret for høj kundetilfredshed og en god indtjening på byggerierne.

  • Udarbejder tidsplaner i vores digitale tidsplanssystem LetsBuild og reviderer efter behov
  • Afholde opstartsmøder og være løbende i dialog med kunder, håndværkere og underentreprenører om projektets forløb
  • Tager ansvar for projekternes økonomi
  • Sikrer optimal effektivitet og udnyttelse af ressourcer for at minimere tidsspild, materialer og arbejdskraft samt lave tilsynsnotater i Captego
  • Er ansvarlig for aflevering af projekterne til rette tid og kvalitet

Dine kvalifikationer og personlige egenskaber

Du tager ansvar, har en positiv attitude og skaber en god energi. Du har erfaring fra en lignende stilling og er formodentlig håndværksmæssig uddannet som murer eller tømrer.

En murer- eller tømrermester der har lyst til jobbet, kan også være interessant.  Du har erhvervet forståelse for byggeriets processer og har erfaring med styring af egne folk og underleverandører. Du har desuden indsigt i bygningsreglementet og tilbudsloven.

Sprog/IT

Du kommer til at navigere mellem mange forskellige aktører med forskellige dagsordner, herunder også kræsne og krævende kunder, der betaler for byggeri af huse i luksussegmentet. Derfor er det vigtig at du er god til at kommunikere i dansk tale og på skrift. Du kan også begå dig på engelsk og har forstand på brug at PC og Officepakken (særligt Excel).

Base og løn

Din base vil blive vores kontor på Englandsvej 7, Nykøbing Falster.

Du tilbydes en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og særdeles ordnede forhold. Desuden en attraktiv løn, pension, sundhedsforsikring, firmabil på gule plader, PC, mobil, m.m.

Ansøgningsfrist

Lyder det som noget for dig – kontakt Byggechef, Michael Julsbo mj@skanlux.dk,på mobil 29 90 33 00 hurtigst muligt.