H.P. Jensensgade 18, 4800 Nykøbing Falster

Rækkehuse til salg i 2 række til vandet

Skanlux rækkehuse HP Jensensgade
H.P. Jensensgade 18 A-G, 4800 Nykøbing Falster
Funkis 2-plan
4 værelser
139-144 m2
3.795.000 DKK

7 fantastiske rækkehuse

Det bedste af to verdener og en ganske særlig mulighed for at bo i et livskvalitetsgivende miljø, der bidrager til at få åndedrættet helt ned i maven.

Kombinationen af en attraktiv, central beliggenhed af nye boliger og muligheden for at nyde omgivelserne langs det smukke Guldborgsund med havnemiljø, indkøb, cafeer, resturanter, biograf, lægehus, apotek med mere gør boligerne særdeles attraktive.

Se mere om husene hos Nybolig

Kort om planløsningen

Planløsningerne er alle ens og gennemtænkt med størst mulig komfort, uden unødvendig spildplads.

Som køber vil du værdsætte den harmoniske indretning, hvor alle rækkehusene blandt andet indeholder køkken i åben forbindelse til stuen og med udgang til altaner, store vinduespartier, der lader lyset strømme ind, lækkert badeværelse, bryggers, gæstetoilet og op til 3 værelse.

Arkitekten har tegnet rækkehusene på en måde, så man kan prioritere meget stueplads eller få værelser.

Alle rækkehusene har gulvvarme.

Kontakt vores mægler - Nybolig

En enestående mulighed

De nye rækkehuse er beliggende i 2. række til vandet og byggeriet kommer til at bestå af 5 boliger på 139m² og 2 boliger på 144m², flere af dem får kig til vandet!

De forventes indflytningsklare i april 2022, og hvis du er hurtig, kan du være med til at vælge materialer til boligens indvendige inventar!

Så slå til hvis du gerne vil have mulighed for at nyde udelivet med adgang til egen syd-vestvendt gårdhave og terrasse. Samt egen parkeringsplads.

Kontakt Nybolig