Småfolksvej, Kongsmark, 6792 Rømø

Aqua+ poolhus til salg på Rømø

Skanlux Aqua+ 180 sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.
Småfolksvej, Kongsmark, 6792 Rømø
Aqua
5 værelser
204 m2
5.895.000

Kun et projekt tilbage!

Du sparer lige nu kr. 300.000 på det sidste projekt på denne skønne udstykning på Rømø. Slå til nu hvis du vil eje et luksussommerhus med udendørs spa og sauna, indendørs swimmingpool og et aktivitetsrum fyldt med underholdning til alle aldre.

Bliv poolhusejer på Rømø

Køber du dette projekt får du et lækkert Aqua+ poolhus fyldt med aktiviteter og wellness til ferier og sammenkomster med familie og venner.

Huset er velegnet til udlejning i de perioder, du og familien ikke selv bruger det. På den måde kan I selv få stor fornøjelse af huset samtidig med, at det er en god forretning, der giver et sikkert driftsoverskud hvert år.

Huset kan give en lejeindtægt via bureau på kr. 470.000. Vil du vide mere om overskuddet efter driftsudgifter til bl.a. strøm, forsikringer, ejendomsskat, vedligeholdelse m.m. - så kontakt os på 70 21 45 21 eller bestil salgsopstilling.

En sjov og sikker investering

Et Aqua+ hus er en super god investering også i tider med høje renter og høj inflation. Produktets høje afkastningsgrad sikrer dig nemlig et sikkert overskud hvert år. Herudover er der en stigende efterspørgsel i feriemarkedet efter sommerhuse, hvor komforten, pladsen og faciliteterne er i top.

Investerer du i et Aqua+ sommerhus investerer du derfor både i en god økonomi, miljøet og i kvalitetssamvær med familien.

Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.

Sådan er huset indrettet

  • 204 m²
  • 5 værelser + hems (14 sovepladser)
  • 2 badeværelser
  • Stue og køkken/alrum ud i ét
  • Stort aktivitetsrum med billard, bordtennis m.m.
  • Poolrum med en stor pool med modstrømsanlæg og romersk trappe

Udenfor er der en stor og delvist overdækket terrasse med flisebelægning, hvor der er plads til både solbadning og grillaften. På denne model er der ligeledes et fantastisk afskærmet område med udespa, integreret udesauna og udebruser, samt et lækkert overdækket loungeområde, som giver ekstra god mulighed for udendørs afslapning.

Skat og udlejning

Når du udlejer dit Aqua sommerhus via et bureau, er lejeindtægten meget høj. Samtidig slipper du lavt i skat grundet de attraktive skatteregler.

Eksempel på skatteudregning

Udregningen er baseret på et Aqua+ sommerhus på 5 værelser, som udlejes 36 uger årligt via bureau. Dette er en skatteudregning, ønsker du en resultatberegning med overskud efter driftsomkostninger kan du kontakte os på 70 21 45 21.

Ren lejeindtægt til husejer: 425.000
Skattefrit bundfradrag (2023 sats): 44.500
Skattefrit 40% fradrag: 152.200
Renteudgift/negativ kapital indkomst 150.800
Tilbageværende beløb til beskatning 77.500
Skat af lejeindtægt:* 27.125
Ren lejeindtægt til husejere efter skat: 397.875

*Tallene er baseret på husejerindtægt efter bureauomkostninger. Det forudsættes at der udlejes gennem et professionelt udlejningsbureau. Lejeindtægten efter fradrag beskattes som kapitalindkomst her vist med 35%. I øvrigt henvises til regler i sommerhusloven om udlejning af sommerhuse. Link til vejledning om udlejning af sommerhuse m.v. kan findes på her.

Skanlux Aqua poolsommerhus
Skanlux Aqua poolsommerhus
Skanlux sommerhus med pool

Skøn beliggenhed på Rømø

Poolhuset er beliggende på en skøn udstykning på Rømø, en af de danske vadehavsøer i Vadehavet.

Rømø strand er skabt af sammenblæst sand så fint, at det minder om bittesmå diamanter. Overalt på Rømø finder du livskvalitet, frihed og et autentisk ferieliv for alle. Rømø er også et paradis for entusiaster indenfor vindsport.

På Rømø finder du også den berømte Lakolk Strand, som er et eldorado for drageentusiaster. De kommer i tusindtal - ikke mindst den første weekend i september, hvor der holdes én af de største dragefestivaler i Europa.

Du kan også tage en ridetur langs de kridhvide sandstrande, mens bølgerne fra Vesterhavet ruller ind over stranden.

Hvad er Aqua+?

Aqua+ er til dig der drømmer om et ekstraordinært luksussommerhus, hvor der ikke er sparet på noget.

Et luksuriøst sommerhus med aktiviteter, pool og wellness.

Arkitekturen i Aqua+ er inspireret af vores stilrene og moderne sommerhusserie Trend Basic. Indenfor er stilen inspireret af vores Aqua poolhuse med aktivitetsrum, pool, spa, sauna og andre lækre faciliteter.

Læs mere om Aqua+
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.

Indrettet og klar til brug

Vi leverer dit nye sommerhus klar til brug og udlejning. Det betyder, at når du får nøglen, så er indkørsel, have og gangarealer anlagt, huset er rengjort og indrettet med alt du behøver: service, pynt, dyner, møbler, lamper, havemøbler, grill, TV m.m. Vores dygtige indretningsteam sætter det hele på plads og indretter nogle hyggelige rammer, der kan holde til at blive brugt af mange. Du skal bare pakke feriekufferten - og huske badetøjet.

Den bedste udlejning

Med et Aqua+ sommerhus sørger vi via vores partnere for, at udleje dit hus gennem to bureauer på samme tid i de perioder du ikke selv bruger huset - vi er de eneste i Danmark der kan tilbyde denne løsning. Vi sætter dig i kontakt med vores eget udlejningsbureau VillaVilla og et af de andre førende udlejningsbureauer i Danmark f.eks. DanCenter, Sol & Strand eller DanSommer/Novasol, som sørger for udlejningen. Den unikke løsning øger udlejningen og sikrer dig et optimalt driftsoverskud - år efter år.

Vi tør godt sige, at vi kan tilbyde det bedste udlejningskoncept i Danmark.

Læs mere om udlejning
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.

Bestil salgsopstilling

Synes du det lyder interessant med et dejligt poolhus til egen ferie, hvor udlejning udgør en god forretning.

Så bestil en salgsopstilling og blive endnu klogere på, om Aqua er dig.

1/2

Der findes en del sommerhuse med pool og spa i Danmark, men aktivitetsområderne i Skanlux´ luksussommerhuse gør dem mere brugbare. Du kan holde ferie uanset vejret, da der altid er noget at give sig til

Peter Toft, Aqua ejer
Skanlux Aqua sommerhus

Vil du vide mere?

Vil du gerne være ejer af et af de luksuriøse poolhuse på Rømø, er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere eller ringe på 70 21 45 21.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Vil du vide mere?

Vil du gerne være ejer af et af de luksuriøse poolhuse på Rømø, er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere eller ringe på 70 21 45 21.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Skanlux Aqua poolsommerhus

Vil du vide mere?

Vil du gerne være ejer af et af de luksuriøse poolhuse på Rømø, er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere eller ringe på 70 21 45 21.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen