Aktivitetshuse er meget populære udlejningshuse, men de mange aktiviteter er også til stor glæde for husets ejere, når de selv bruger sommerhuset sammen med familie og venner.

Aktivitetshuse er en god investering

Et aktivitetshus er en sjov og god forretning, som via udlejning giver et fint afkast hvert år.

Udlejningen kan gøre drømmen om eget sommerhus opnåelig, og hvis du er helt ærlig, så kommer du ikke til at bruge dit sommerhus året rundt, derfor kan du lige så godt udleje det, når du ikke selv bruger det. Udlejer du dit sommerhus via et bureau er bundfradraget i 2024 på kr. 46.100 (skattefri).

Der er rigtig gode penge at tjene på et sommerhus med aktivitetsrum. Efterspørgslen efter sommerhuse med aktivitetsrum er stigende, da det forlænger sæsonen og øger udlejningsprisen. Vores erfaring viser, at man i huse med velindrettede aktivitetsrum kan øge udlejningen med op til 40 %.

En anden fordel ved aktivitetsrummet er de mange timer, du og familien selv kommer til at tilbringe i de sjove rammer med både billard, bordtennis, dart og andet spil - ja nogle har endda egen bar.

Læs mere om udlejningsregler
Skanlux Aqua pool sommerhus aktivitetsrum
Skanlux Aqua sommerhus med pool og aktivitetsrum
Skanlux Aqua aktivitetshus med pool og aktivitetsrum

Vidste du, at Skanlux er det byggefirma, der sælger flest udlejningssommerhuse? Derfor kan du få en specialiseret rådgivning af os, uanset om du skal bygge sommerhus eller poolhus til delvis udlejning, som kan være med til at finansiere, dit nye sommerhus.

Sommerhuse med pool, spa og sauna

Vælger du et sommerhus med både aktivitetsrum, pool, spa og sauna som vores populære poolhuse Aqua og Aqua+, er du sikret et rigtig godt årligt afkast grundet den stabile udlejning året rundt.

Udlejningen af vores poolhuse foregår endda helt uden besvær for dig, da vi via af vores samarbejdspartnere kan være behjælpelig med både udlejning og service.

Der er ca. 39.000 sommerhuse til udlejning i dag i Danmark. Omkring 1.850 af disse har swimmingpool og ca. 250 tilhører luksus segmentet med både swimmingpool og aktivitetsrum. Mange af de eksisterende poolhuse er i dag af ældre dato, og det er blandt andet derfor, at kombinationen af et nyt og lækkert sommerhus med både spa, pool og aktivitetsrum er i meget høj kurs hos lejerne og skaber en stor efterspørgsel.

Tallene taler sit tydelige sprog. Med et luksuriøst aktivitetshus fra Skanlux bygger du automatisk et familiesommerhus, der skiller sig ud fra mængden og tiltrækker rigtig mange lejere - der kommer igen.

Læs om vores familiesommerhuse
Skanlux Aqua poolsommerhus
Skanlux Aqua pool sommerhus aktivitetsrum
Skanlux Aqua poolsommerhus

Udendørs spa og sauna hitter i aktivitetshuse

I de senere år har aktivitetshusene fået nye populære aktiviteter foruden aktivitetsrum og pool. Et af de helt store hit er udendørs spa og vildmarksbad. Det varme vand og de afslappende bobler kan nemlig bruges året rundt også om vinteren. Et andet stort plus er at de ingen kvadratmeter optager inde i huset, hvilket giver dig mulighed for at bruge pladsen på noget andet.

En anden populær tendens er udendørssauna og udebruser, der i kombination med udespa eller vildmarksbad skaber et udendørs wellnessområde.

Sidst men ikke mindst er udekøkkener også en ting, der vinder ind i flere og flere sommerhuse.

Hos Skanlux har vi også hjulpet kunder med at opfylde drømmen om udendørspool.

Se aktivitetshus med udespa og sauna
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.
Skanlux Trend Basic 142 sommerhus
Skanlux Aqua poolsommerhus

Specialister i udlejningshuse

Hos Skanlux har vi mange års erfaring i at optimere dit sommerhus til udlejning. Det gælder både m.h.t. faciliteter, sovepladser og planløsning, men vi laver også huse, der kan holde til at blive brugt af mange.

Selvom dit sommerhus skal udlejes, skal det fortsat være hyggeligt, og tingene skal være i orden, når du selv kommer på ferie. Derfor anvender vi materialer, der kan holde til at blive brugt, og så er vi eksperter i holdbare poolrum.

I vores poolhuse Aqua og Aqua+ kan vi stå for en total indretning af hele huset med både møbler, dyner, nips, service osv. Det betyder, at dit sommerhus er klar til brug, så snart du får nøglerne - du er selvfølgelig selv med til at vælge inventar, møbler m.m.

Se vores kunders poolhuse
Skanlux Aqua familiesommerhus med pool og aktivitetsrum

Unikt servicekoncept

Køber du et Aqua eller Aqua+ sommerhus, kan vores samarbejdspartnere tilbyde et unikt servicekoncept, som sikrer, at dit hus altid er velholdt, rengjort og klar til brug. Servicekonceptet er det eneste af sin slags i branchen.

Vores samarbejdspartnere er behjælpelige med at finde en servicekonsulent til dit sommerhus. Servicekonsulenten tager imod dine lejere, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så der bliver passet på dit luksussommerhus.

Servicekonceptet er med til at skabe sikkerhed for dig som husejer men også for gæsterne, der kan få hjælp ude i huset, uanset, hvad der sker. Du får kun få henvendelser at tage stilling til i forhold til driften af huset, og du er ikke afhængig af, at placeringen af dit sommerhus er tæt på din bopæl.

Desuden er servicekonceptet med til at sikre, at mange lejere vender tilbage, fordi de oplever stor tryghed under ferien. Men det bedste er, at du kan slappe af og nyde din ferie med det samme, du ankommer til dit sommerhus.

Læs mere om Aqua og Aqua+

Det bedste udlejningskoncept

Ejer du et Aqua, Aqua+ eller et af vores større aktivitetshuse, kan vi som de eneste i Danmark tilbyde udlejning gennem to bureauer på samme tid. Udlejningen foregår via et af Danmarks førende udlejningsbureauer samt VillaVilla, som tilbyder sommerhusudlejning i luksusklassen.

Det kan vi, fordi vi i 2003 startede vores eget udlejningsbureau - VillaVilla - som har specialiseret sig i udlejning af større luksussommerhuse med pool, spa, sauna og aktivitetsrum, der garanterer mange timers underholdning.

En anden fordel hos VillaVilla er, at dit sommerhus også udlejes til korttidsferier. Det betyder, at dit sommerhus ikke kun kan udlejes fra lørdag til lørdag, men også til en forlænget weekend. Det øger udlejningen, og sikrer dig et optimalt driftsoverskud - år efter år.

Derfor tør vi godt sige, at vi har det bedste udlejningskoncept i Danmark.

Vil du vide mere om VillaVilla

Hvis du har lyst, kan du leje et Skanlux sommerhus hos VillaVilla, så kan du opleve, hvorfor vores sommerhuse er så populære.

Gode råd til dig der vil udleje dit sommerhus

Alle vores sommerhuse er velegnede til udlejning, men her har du alligevel et par gode råd:

 • Indbydende udendørsarealer er vigtigt for førstehåndsindtrykket
 • Husstørrelse – bedst med min. 4 soverum og 2 badeværelser
 • Huset skal have flere soveafdelinger
 • Beliggenhed – kendte områder og tæt på kysten giver bedre udlejning
 • Lokalområdet skal byde på aktiviteter
 • Faciliteter i huset – alt i hårde hvidevarer, spabad, sauna, god terrasse, grill, aktivitetsrum
 • Lækre badeværelser med skabsplads og knager
 • Senge helst boxsenge som kan sættes sammen til dobbeltsenge (ikke køjer)
 • Gode madrasser og dyner er vigtige for komforten
 • Udendørs spa og udekøkken øger husets attraktivitet
 • Legeredskaber og spil; fodboldmål, stangtennis, kroket m.v.
 • Indret huset så det er brugervenligt og nemt at rengøre
 • Sørg for at møbler m.v. kan “tåle” at blive brugt
 • Godt med skabsplads og gerne knager til tøj m.m.
 • Køkken/alrummet skal kunne rumme mange personer
 • Husk både god læse- og hyggebelysning i opholdsrummene
 • Et flad skærms-TV med gode kanaler i stuen
 • En god og stabil internetforbindelse er en nødvendighed
 • Gryder, service, potter og pander skal passe til det antal gæster, huset kan rumme
 • Aktivitetsrum med billard, bordtennis m.m. er populært
 • Gulvvarme giver ekstra komfort på badeværelserne
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Har du spørgsmål til aktivitetshuse?

Har du flere spørgsmål omkring udlejning, eller vil du gerne have vores hjælp til at afklare om dit nye sommerhus skal anvendes til udlejning, så kontakt os på 70 21 45 21 eller kontakt en af vores salgschefer.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Skanlux Aqua poolsommerhus

Har du spørgsmål til aktivitetshuse?

Har du flere spørgsmål omkring udlejning, eller vil du gerne have vores hjælp til at afklare om dit nye sommerhus skal anvendes til udlejning, så kontakt os på 70 21 45 21 eller kontakt en af vores salgschefer.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Skanlux Aqua sommerhus

Har du spørgsmål til aktivitetshuse?

Har du flere spørgsmål omkring udlejning, eller vil du gerne have vores hjælp til at afklare om dit nye sommerhus skal anvendes til udlejning, så kontakt os på 70 21 45 21 eller kontakt en af vores salgschefer.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen

Følg @skanluxbyggefirma

Find inspiration til dit sommerhus på vores Instagram.