Skanlux træsommerhuse

Træsommerhuse med den helt rigtige stemning

Træsommerhus fra Skanlux.

Et træsommerhus udstråler varme og hygge som næsten intet andet. I Skanlux bygger vi arkitektegnede træsommerhuse, der kombinerer funktionalitet med den helt rigtige sommerhusstemning. Vælger du os til at bygge dit træsommerhus, kan du vælge mellem tre forskellige serier: Trend, Trend Basic og Classic – også er der Medbyg til handymanden.

 

Byg nyt træsommerhus med Skanlux

Et af de vigtigste punkter du skal tage stilling til, når du skal bygge nyt sommerhus, er om det passer til omgivelserne. Hos Skanlux har vi altid haft stor fokus på at bygge sommerhuse, der er skræddersyet til grunden i forhold til størrelse, højde og form. Vi bygger altid på vores sommerhuse på stedet uden brug af præfabrikerede elementer – det sikrer den bedst mulige tilpasning af det enkelte sommerhus til omgivelserne.

Et sommerhus i træ passer heldigvis perfekt ind de fleste steder i det danske sommerhuslandskab. Træsommerhuse har let ved at blive integreret i naturen og går smukt i spænd både med klitter, strand og skov.

Hvad skal du være opmærksom på med sommerhuse i træ?

Der er ikke stor forskel på at bygge et sommerhus i træ eller mursten i forhold til fordele og ulemper. Der findes ingen væsentlige grunde til ikke at vælge et træsommerhus, hvis du – ligesom os – er forelskede i den helt rigtige stemning som et sommerhus i træ bringer med sig. Om det skal være træ eller mursten er derfor primært et spørgsmål om smag og behag.

 

Træsommerhuse for enhver smag

Hos Skanlux tilbyder vi flere forskellige muligheder til dig, der ønsker et nybygget træsommerhus: Trend, Trend Basic, Classic og Medbyg.

Trend sommerhus

Trend er det moderne og trendy valg, når det kommer til træsommerhuse. Trend er præget af en funktionel og tidløs arkitektur. Inden for er huset kendetegnet ved et stor alrum og med store vinduespartier, skaber det et sommerhus fuld af lys og varme.

Læs mere om Trend
Skanlux Trend sommmerhus

Trend Basic sommerhus

Trend Basic er en moderne og charmerende serie, der minder meget om Trend, men hvor der er ændret lidt i materialerne. Feks. får du tagsten istedet for tagpap.

Læs mere om Trend Basic
Skanlux Trend Basic sommerhus- model 100

Classic sommerhus

Classic er det hyggelige og stemningsmættede sommerhus, som vi kender det fra det danske sommerhuslandskab. Men det er bestemt ikke kedeligt af den grund. Vælger du et Classis-hus, får du mulighed for at præge arkitekturen i den retning, du ønsker. Du kan tegne nye streger og viske gamle ud – sammen med vores arkitekt.

Læs mere om Classic
Træsommerhus fra Skanlux.

Medbyg sommerhus

Medbyg er for håndværkeren eller gør-det-selv-manden, der kan lidt ud over det sædvanlige. Du bestemmer selv over planløsning, materialer og indretning – men selvfølgelig med kyndig vejledning fra vores arkitekter og håndværkere. Vi afleverer et råhus med eller uden fundament – og du gør selv resten af huset færdigt.

Læs mere om Medbyg
Træsommerhus fra Skanlux.

Sådan bliver dit træsommerhus bygget

Vælger du Skanlux til at bygge dit sommerhus i træ, har vi en helt klar procedure for at løse opgaven på bedst mulig vis. Vi lytter til dine ønsker og hjælper dig på rette vej med vores store viden og erfaring inden for byggeri af sommerhuse.

Vores arkitekter sikrer, at vi finder det perfekte match mellem dine drømme og de eksisterende plantegninger på de forskellige typer af træsommerhuse. I Skanlux bygger vi typesommerhuse med personlighed.

Få mere at vide om byggeprocessen.

 

Overvejer du at bygge et sommerhus i træ?

Vi er altid klar på at høre om dine sommerhusdrømme og give et bud på, hvordan vi i Skanlux kan opfylde dem.

Ønsker du mere inspiration og information om de forskellige træsommerhuse, kan du finde begge dele i vores katalog.

Hent vores katalog på få minutter.

 

Skanlux Aqua poolsommerhus

Skal vi også bygge dit nye sommerhus?

Kontakt vores erfarne rådgivere. Med udgangspunkt i vores arkitekttegnede standardmodeller finder vi dit drømmehus og laver de tilretninger, du ønsker.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Skanlux Aqua sommerhus

Skal vi også bygge dit nye sommerhus?

Kontakt vores erfarne rådgivere. Med udgangspunkt i vores arkitekttegnede standardmodeller finder vi dit drømmehus og laver de tilretninger, du ønsker.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen

Følg @skanluxbyggefirma

Find inspiration til dit hjem blandt kundehistorier, unikke løsninger og inspirerende trends og tendenser.