Sådan vælger du rigtigt blandt de mange byggefirmaer

Der er mange byggefirmaer om buddet, og det kan være svært at vælge, hvem der skal bygge dit drømmesommerhus. Selv om mange af byggefirmaerne umiddelbart ligner hinanden, kan der være stor forskel i sidste ende.

Læs denne lille hurtige guide, inden du vælger byggefirma – så er du godt på vej.

  1. Start med at tjekke byggefirmaernes byggestil ud. Moderne eller klassisk? Kan det tilpasses efter dine ønsker? Træsommerhus med eller uden alkove? Moderne eller klassisk sommerhus? Bygger de både poolhuse og traditionelle sommerhuse? Kan deres sommerhuse optimeres til udlejning? Kan deres sommerhuse bruges til helårsbolig? Find referencer og hvis det er muligt, tag ud og se nogle af de huse, som byggefirmaet har opført fx til åbent hus.
  2. Vælg max 3-5 byggefirmaer ud. Det bliver hurtigt uoverskueligt at sammenligne og gå i dybden, hvis du har for mange byggefirmaer inde i billedet. Vælg en lille håndfuld ud, som du vil se nærmere på.
  3. Få styr på økonomien. Find ud af, hvad det koster at bygge det poolhus eller sommerhus, du har i tankerne hos 3 forskellige byggefirmaer feks. ud fra plantegning krav. Sammenlign og vær opmærksom på, at de forskellige tilbud kan indeholde forskellige ting.
  4. Find ud af, om du har tillid til byggefirmaet. Føler du, at du får god rådgivning? Er de i stand til at forstå dine ønsker og behov, eller er I ikke på bølgelængde. Har de mange års erfaring?
  5. Tjek byggefirmaets økonomi. Find ud af, om byggefirmaet er solidt og har en god egenkapital. Tjener de penge eller har de underskud. En AAA kreditvurdering er et godt tegn.
  6. Følg byggefirmaet på de sociale medier. Så kan du følge med i nyheder, se billeder af de sommerhuse de opfører og se hvad folk kommenterer
  7. Tjek byggefirmaet på Trustpilot. Har de glade kunder? Hjælper de når der problemer med byggeriet?

 

Find ud af om Skanlux er et byggefirma for dig.

års byggeerfaring
AAA
kreditvurdering
års garanti på dit hus