Ekstraordinære luksussommerhuse med pool, spa og sauna

Aqua+

Skanlux Aqua+ 180 sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.

Skal dit sommerhus være et ekstraordinært luksussommerhus, hvor der ikke er sparet på noget? Et familiesommerhus med aktiviteter, pool og wellness? Så er svaret Aqua+.

Invester i noget luksuriøst

Aqua+ er vores nyeste sommerhusserie, som vi har skabt på baggrund af efterspørgslen for store ekstraordinære luksussommerhuse.

Arkitekturen er inspireret af vores tidløse og moderne sommerhusserie Trend Basic. Indenfor er inspirationen hentet fra vores attraktive Aqua serie med pool, aktivitetsrum og andre lækre faciliteter.

Drømmer du om luksusferier i eget familiesommerhus, så drømmer du om Aqua+.

Kontakt os for mere information på 70 21 45 21.

Aqua+ plantegninger

Vores arkitekter har tegnet en luksuriøs poolhus serie, hvor luksus, wellness og afslapning er i fokus.

Alle husene er tegnet ud fra vores store kendskab til sommerhusbranchen og poolhuse.

Du kan vælge tegningerne, som de er – eller tilrette dem efter dine ønsker med vores vejledning.

Luksus faciliteter

I Aqua+ er luksus og komfort i fokus både ude og inde.

Alle Aqua+ husene har selvfølgelig indendørs poolrum med indbydende pool, vandrutsjebane og modstrømsanlæg. Der er også spa og sauna i alle husene, afhængig af model er de enten placeret indendørs eller udendørs.

Aktivitetsrummet er standard i alle husene. Et rum fyldt med underholdning, som f.eks. billard, dart og bordtennis. I nogle aktivitetsrum er der endda en bar. Men en ting er sikkert, der er underholdning året rundt.

Der er mulighed for multibane, flere wellness faciliteter og ekstra lækre materialer. Det hele kommer an på byggegrunden og dine ønsker.

Vil du dele din luksus, er Aqua+ velegnet til udlejning.

Læs mere om poolrum, aktivitetsrum, referencer m.m.
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.
Skanlux Aqua sommerhus med pool og aktivitetsrum
Skanlux Aqua poolsommerhus

Nøglefærdigt og møbleret

Når du køber et Aqua+ sommerhus, kan det leveres færdigindrettet med både service, bestik, møbler, lamper, senge, dyner, pynt, plaider, billardbord, bordtennis m.m. På den måde får du et hus, der er klar til brug den dag, du får nøglen i hånden.

Indretningen styres af vores professionelle indretningsteam med mange års erfaring i at skabe hyggelige og luksuriøse rammer, der kan holde til at blive brugt - du er selvfølgelig selv med til at vælge interiør.

Det er da luksus.

Indretningen er individuel. Der kan forekomme tilvalg på billederne.

Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.

Udlej dit sommerhus

Der er altid stor efterspørgsel på luksussommerhuse med spa, pool og aktivitetsrum. Så udlejer du dit sommerhus, kan du forkæle dig selv med lidt ekstra luksus. De første 43.200 kr. du tjener er endda skattefrie (2022 tal).

Via vores faste samarbejdspartnere Novasol/Dansommer eller Dancenter hjælper vi dig gerne med udlejningen – som en ekstra bonus udlejes dit hus også via vores eget eksklusive udlejningsbureau luksushuse.dk.

Vi er de eneste på markedet, der kan tilbyde, at dit sommerhus udlejes gennem to bureauer på samme tid. Det øger udlejningen og sikrer dig det bedst mulige driftsoverskud - hvert år.

 

Læs mere om udlejningsregler
Skanlux Aqua poolsommerhus

Unikt service koncept

Vil du gerne, at dit sommerhus altid er velholdt, rengjort og klar til brug? Så kan vi som de eneste i branchen via vores samarbejdspartnere tilbyde dig et unikt servicekoncept.

Vores partnere hjælper dig med at finde en servicekonsulent, som tager imod dine lejere, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så der bliver passet på dit poolhus, hvis du vælger at udleje det i de perioder, du ikke selv anvender huset.

Opstår der problemer, så fikser jeres servicekonsulent også det. Du skal bare slappe af og holde ferie.