Nyt og nemt

Der er mange gode grunde til at bygge nyt – både praktiske, personlige og økonomiske. Du får et sommerhus der både inde og ude, udnytter omgivelserne bedst muligt, fordi vores dygtige tegnestue tegner og placerer huset til din unikke byggegrund.

Når sommerhuset står færdigt, vil du også have meget mindre vedligeholdelse, og et hus der er billigere i drift, da nye huse er godt isoleret, i henhold til de strenge energikrav til nybyggeri.

 

Tilpasses fremtiden

Udvalgte sommerhus modeller kan opgraderes til helårsbolig, hvis du i fremtiden vil bosætte dig i huset – det er en tendens vi oplever mere og mere.

Når du drømmer om at bygge et nyt sommerhus forestiller du dig ikke, at det måske en gang skal sælges, men du bør have det i dine tanker. Et nybygget hus er som regel lettere at afskrive og til en god pris. Det er pga. de mange fordele ved et nyt sommerhus f.eks. besparelser på el og varme, bedre indeklima og større funktionalitet, da det er tilpasset nutiden. Et nyt sommerhus er derfor ofte nemt at sælge igen, hvis fremtiden byder på helt andre drømme.

 

Dit helt eget

Når du bygger nyt, hjælper vores arkitekt dig med at tegne dit sommerhus, udgangspunktet er altid en af vores gennemarbejdede standardmodeller, som alle kan indrettes efter dine behov og drømme. Vores byggerådgivere og arkitekttekter vil guide dig fremt til de rigtige løsninger på baggrund af dine input og deres erfaring. Hvis dit sommerhus skal bruges til udlejning, kan det være en god ide at indrette huset med separate soveafdelinger. De vil også snakke med dig om alkove, hems og overdækning, eller skal du måske have udebruser og sauna?

Når planløsningen er på plads, skal du igang med at vælge materialer til køkken, bad, gulve og meget mere – også her får du professionel hjælp fra vores materialevalgskonsulenter og samarbejdspartnere. De har et unikt kendskab til branchen og tidens tendenser, også indretter de mange sommerhuse hvert år. Derfor er du med et Skanlux sommerhus altid sikker på du får tænkt det hele igennem og valgt de rigtige løsninger.

 

Start dine sommerdrømme med et kig i vores katalog.

 

En god energi

Nybyg er energibesparende, fordi sommerhuset lever op til nye energikrav. Det betyder dit sommerhus har den korrekte isolering og at dine vinduer er energivenlige samt tætte. For at hjælpe den gode energi på vej har vi som standard i alle vores sommerhuse installeret en Panasonic luft/luft varmepumpe med app-løsning, du har selvfølgelig mulighed for at tilvælge øge komfort med en Vølund luft/vand varmepumpe med vandbårende gulvvarme.

Når du bygger nyt kan du også tilvælge bæredygtige løsninger som f.eks.:

  • Sedumtag – grønt tag som absoberer regnvand
  • Solcelle paneler på taget
  • Oplader til el-bil

Over tid er et nybygget sommerhus ofte mere økonomisk, når forbrug og vedligehold regnes med. Hos Skanlux rådgiver vi dig altid i hvilke løsninger der vil passe til dit hus, for det kommer helt anpå hvordan sommerhuset anvendes.

Kontakt os på 70 21 45 21, hvis du vil vide mere om energi.

 

års byggerfaring
AAA
kreditvurdering
flotte sommerhusserier
billede der forestiller et køkken i et skanlux hus

Få mere inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om åbent hus, nyheder, kampagner og selvfølgelig masser af inspiration til dit nybyggeri.