Sommerhuse og projekter til salg ved Hasmark Strand

Efterspurgte projekter og færdige sommerhuse til salg på en splinterny udstykning ved skønne Hasmark Strand - kun 250 meter fra stranden. Tøv ikke, da flere allerede er blevet solgt eller reserveret.

Projektgrunde til salg

Byggegrundene tilbydes som projektsalg, hvilket giver dig frihed til at vælge mellem opførelsen af et Classic, Trend Basic eller Trend-sommerhus. Hver af disse serier omfatter et bredt udvalg af modeller og muligheder, såsom indretning med alkove, aktivitetsrum, udespa og meget andet. Husene kan altid tilpasses dine personlige ønsker og behov.

Udstillingshuse til salg

På den idylliske udstykning har vi også tre hyggelige Trend-sommerhuse til salg. Disse er klar til indflytning og tilbydes til en pris på kun kr. 2.995.000, hvilket indebærer en besparelse på hele kr. 800.000. Prisen inkluderer bl.a. Superwood facadebeklædning, Morsø brændeovn, 11 kW bil-ladestander og Vølund luft/vand varmepumpe med gulvvarme.

Se priser og hvad der er til salg
Skanlux sommerhus

Vi er meget glade for resultatet af vores samarbejde med Skanlux og deres kompetente rådgivere. Vi nyder, at vi nu har vores helt eget sommerhus skabt ud fra vores unikke drømme.

Familien Ulrich, Trend ejere på Fanø

Byg sommerhus med Skanlux

Vi har mere end 20 års erfaring i sommerhusbyggeri og har opfyldt flere tusinde sommerdrømme rundt omkring i Danmark.

Vores tre arkitekttegnede sommerhusserier Trend, Trend Basic og Classic kombinerer det hyggelige med det funktionelle. En serie er stilren luksus, en anden charmerende moderne og den sidste klassisk - du skal bare vælge din stil, så passer vores plantegninger på tværs af serierne.

Sæt dit eget præg

Vil du sætte dit eget præg gør vores tilvalgsprogram det nemt, her kan du f.eks. vælge sprossede vinduer, vægpaneler, ovenlysvinduer, forskellige køkkendesigns og meget mere.

Sommerhuse med pool

Vi har også to familiesommerhusserier med pool: Aqua og Aqua+. Med dem får du ekstra god plads, swimmingpool, spa, sauna og aktivitetsrum.

Book et møde med en rådgiver
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus
Skanlux Trend sommerhus med sprossede vinduer
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus

Få den stil du vil

Er du til den klassiske stil, romantiske, moderne eller badehotel stilen? Hos Skanlux kan dit sommerhus får lige den stil du vil.

Køkkenet er et af de primære design elementer i sommerhuset, derfor har vi afsat et ekstra stort beløb til køkken og bad hos Svane Køkkenet, deres sortiment byder både på retro, klassisk og rustikt.

Stort tilvalgsprogram

Vi har også et stort tilvalgsprogram, som gør det super nemt for dig, at designe den sommerhusstil du drømmer om i alle rum. Du kan f.eks. vælge hvidmalede trævægge og lofter, sprossede vinduer, forskellige farver facadebeklædning, vægpaneler i badehotel stil, ovenlysvinduer og meget mere.

Lækre uderum

Næsten alle vores huse har overdækket terrasse herudover er det meget populært at tilføje både udebruser, udespa og sauna. Mange vælger også et anneks til gæsterne.

Bliv inspireret - klik her
Skanlux Trend sommerhus
Skanlux Trend sommerhus
Skanlux Trend Basic sommerhus Sommerdrømme TV2

Byg nyt - uden dyre startpakker

Vi er eksperter i sommerhusbyggeri, og ved, hvad prisen skal indeholde. Derfor har vi prisgaranti og ingen skjulte omkostninger, ingen startpakker eller andet, der kan skabe forvirring om økonomien. Vores konkurrencedygtige priser på nøglefærdige sommerhuse indeholder som standard:

 • Op til 15 m stikledning til kloak, el og vand samt spulebrønd Ø315 mm
 • Landinspektør inkl. nivellementsplan og afsætning af hus
 • Fuldstøbt fundament inkl. radonsikring
 • Tagnedløb føres til faskiner – en kassette pr. 30 m² vandret tagflade
 • Entrepriseforsikring uden selvrisiko
 • Energivenlig Vølund luft/luft varmepumpe
 • Vandbesparende hansgrohe armaturer
 • Velfac lavenergivinduer i træ/alu
 • Stål Plus tagrender
Bestil prisliste
Skanlux Trend sommerhus

Energi og bæredygtighed

Vores sommerhuse er energivenlige og langtidsholdbare. Vi har stort fokus på at anvende mindre miljøbelastende produkter, som f.eks. FSC- eller PEFC-certificeret træ og Plastmo Stål Plus tagrender, der ikke udleder zinkpartikler til grundvandet. Vi sorterer også vores byggeaffald, så det belaster miljøet mindst muligt.

Som standard får du også

 • Energivenlig luft/luft varmepumpe A+++
 • Vandbesparende hansgrohe armaturer
 • Energioptimerede huse med optimal isolering og energivenlige vinduer

Du har selvfølgelig mulighed for at tilføje andre grønne tilvalg f.eks. sedumtag, solceller, el-ladestander og drømmer du om øget komfort gør vores gulvkonstruktion det muligt at opgradere til luft/vand varmepumpe med gulvvarme.

Spar 50.000 på Vølund luft/vand varmepumpe

Køber du et sommerhus kan du lige nu opgradere husets luft/luft varmepumpe til en miljøvenlig og støjsvag Vølund F2050 luft/vand varmepumpe med komplet gulvvarmeløsning. KAMPAGNEPRIS KUN KR. 95.000

Energivenlig og støjsvag

Vølunds F2050 luft/vand varmepumpe er specielt udviklet til det nordiske klima og har mange fordele.

 • Lavt lydniveau
 • Driftssikker og lang levetid
 • Opvarmer både dit sommerhus og dit brugsvand
 • Leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi

Tilbuddet gælder ved køb af nøglefærdigt sommerhus og i en tidsbegrænset periode.

Se folder
Varmepumpe indbygget i skab i bryggers

Overvejer du at udleje dit sommerhus?

Har du udlejning i tankerne, har vi stor erfaring i at optimere et sommerhus til udlejning.

Det handler både om den rigtige planløsning og gode faciliteter, som f.eks. et aktivitetsrum.

Udlejning er smart, hvis man i de perioder, hvor man ikke selv bruger huset, vil sikre sig et økonomisk tilskud.

Udlejer du dit sommerhus, får du automatisk en skattefordel. Det betyder, at de første 46.500 kr. (bundfradrag 2024) af din lejeindtægt er skattefrie, hvis du lejer ud gennem bureau.

Læs mere om udlejning
Skanlux poolhus Aqua og Aqua+

Aktivitetshuse øger udlejning

Sommerhuse med flere soverum og sjove aktiviteter er eftertragtede og forlænger sæsonen. Bygger du større end 120 m² anbefaler vi at indrette det populære aktivitetsrum, som øger både værdien af huset og glæden ved det. Alt efter rummets størrelse kan det udstyres med bordtennis, billard, dart og PlayStation. Rummet kan øge udlejningen med op til 40 %.

Aktiviteter udenfor er også et kæmpe plus f.eks. udespa, sauna, udebruser og legestativ m.m.

Populært for ejer og lejere

Aktivitetshuse er meget populære udlejningshuse, men de mange aktiviteter er også til stor glæde for husets ejere, når de selv bruger sommerhuset sammen med familie og venner.

Hos Skanlux er vi specialister i aktivitetshuse optimeret til udlejning. Vi har både almindelige sommerhuse med aktivitetsrum, men vi har også poolhuse med både aktivitetsrum, pool, spa og sauna.

Læs mere om aktivitetshuse
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.
Skanlux Trend sommerhus med aktivitetsrum med billardbord
Skanlux Aqua+ sommerhus. Luksus og komfort i topklasse.

Har du styr på byggegrunden?

Skal du bygge et Skanlux sommerhus, kommer vi gerne ud og tjekker din grund sammen med dig. Når vi besøger grunden, er en af vores vigtigste opgaver at hjælpe med at finde den rigtige placering af huset, så der bliver taget højde for sol, lysindfald og udsigt, så grunden bliver udnyttet optimalt. Et grundtjek tager ca. 1 time, og vi tjekker bl.a. også for skrånende byggefelt og adgangsveje.

Inden du køber en grund, er det vigtigt at få foretaget en jordbundsundersøgelse, så du kender jordbundsforholdene og den økonomi, der evt. følger med. Du kan booke dette via os.

Har du ikke fundet den rigtige byggegrund, har vi flere til salg, se mere her - eller kontakt os på 70 21 45 21.

Vi bygger altid på stedet

Vi bygger ikke dit sommerhus på en fabrik langt væk fra grunden! Vi bygger direkte på grunden uden præfabrikerede elementer og tilpasser huset til grunden. Resultatet er et hus med flotte finesser og en afslutning, som kun er muligt, når huset bygges på stedet.

Læs mere om gratis grundtjek
Gratis grundtjek Skanlux Byggefirma A/S

Vores byggeproces har fokus på dine behov og tryghed

Er du på udkig efter et byggefirma til at opføre et arkitekttegnet sommerhus, hører vi gerne om dine overvejelser.

Hos Skanlux lytter og hjælper dig med at gøre dine sommerhusdrømme mere håndgribelige. Vores specialister i nybyg af sommerhuse kommer også gerne med gode råd og ideer.

Når vi ved, hvad du ønsker dig af et nybygget sommerhus, bringer vi vores arkitekter på banen. De tegner dit sommerhus med udgangspunkt i en af vores standardmodeller og tilføjer dine ønsker - eller tegner dit sommerhus fra blankt papir.

På den måde bliver et Skanlux sommerhus både personligt og arkitekttegnet.

Erfaring og tryghed

Siden 2002 har vi bygget træsommerhuse og er i dag markedsleder indenfor sommerhuse til eget brug og udlejning. Hos Skanlux har vi opnået AAA (Trippel-A), den højeste kreditværdighed man kan opnå.

Med Skanlux får du mere end et byggefirma. Du får også rådgivning og god service fra de første ideer, til du står med nøglen til dit færdige sommerhus. Vores egne byggeledere samarbejder med faste, udvalgte håndværkere gennem hele byggeprocessen.

Overblik og 24-7 adgang

Vores online kundeportal ”Mit Skanlux” er skabt for at gøre det nemt og overskueligt for dig. Alle dokumenter samles ét sted og du kan følge din byggeproces 24-7.

Læs mere om vores byggeproces

Vores bedst sælgende sommerhus

Trend 102 m² med stort køkkenalrum med alkove og stue, tre værelser og to badeværelser. Overdækket terrasse og indgang samt et skur.

To værelsesafdelinger, det ene med soveværelse og eget badeværelse. Det andet med to værelser og et badeværelse.

Modellen kan også opføres som Trend Basic og Classic.

Læs mere om den populære model
Skanlux Trend 102 sommerhus fyldt med luksus materialer.

Virtuel rundtur i husene fra Sommerdrømme

Oplev og udforsk husene fra Sommerdrømme 2023.

Besøg hvert enkelt hus på en virtuel rundtur, hvor du kan komme rundt i alle rum og få mere information om materialer m.m.

Start din virtuelle fremvisning nu
Sommerdrømme TV 2 køkken/alrum - Skanlux Trend sommerhus

Vi bygger huse med overskuelig byggeproces og økonomi.
Huse med overskud til at nyde og leve livet i – uden unødige bekymringer om vedligehold, energiforbrug og lignende. Vores motto er: ”Huse med overskud” – det er præcis det, vi leverer hver dag.

Søren Milo, Salgsdirektør, Skanlux Byggefirma

Referencer & Inspiration

Find brugbar viden og inspiration til dit sommerhus. Læs om tendenser som f.eks. alkove og ovenlysvinduer.

Få praktisk information i vores guides om "Byg nyt eller køb brugt sommerhus", "Hvad koster det at bygge nyt sommerhus" og "Valg af byggefirma" m.m.

Bliv inspireret af vores kunder og deres flotte løsninger og se alle løsningerne fra Sommerdrømme husene.

Der er faktisk kun gode grunde til at besøge vores inspirationsside.

Send mig videre til mere inspiration

Få hjælp til hvilke overvejelser du skal gøre dig før du bygger sommerhus

Nogle af de første overvejelser du skal gøre dig er, hvilken type sommerhus skal du bygge? Klassisk, moderne eller unik arkitektur?

Hvor stort skal sommerhuset være? Plads til familien og overnattende gæster? Skal det lejes ud, eller er det et familiesommerhus?

Hvilke faciliteter er vigtige – pool, spa, aktivitetsrum, overdækket terrasse eller noget helt fjerde? Hvad med priser? Vil du bygge noget af det selv (medbyg). Hvilken farve skal facaden have? Og hvor stor skal sommerhusgrunden være - og hvilken beliggenhed?

Vil du have lidt hjælp - hent vores katalog
Classic sommerhus fra Skanlux. Klassisk sommerhus
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus

Byg et træ sommerhus som emmer af sommer

Der er ikke noget så hyggeligt og charmerende som et træhus (sommerhus i træ). Træ skaber både atmosfære og giver den helt rigtige sommerhusstemning, som kan få dig og familien til at føle jer hjemme.

Hos Skanlux har vi mange års erfaring i byggeri af arkitekttegnede træhuse, der kombinerer hyggen ved at holde ferie med anvendelig funktionalitet.

Blev endnu klogere på træsommerhus
træhusserier
arkittekttegnede modeller
% god service

Sådan kan du bruge dit sommerhus som helårsbolig

Med vedtagelsen af den nye planlov, kan du nyde udsigten fra dit sommerhus hele året. Planloven åbner helt nye muligheder for dig som pensionist.

Nogle af vores Trend modeller kan opgraderes til helårsbolig, hvis du i fremtiden vil bosætte dig i huset. Det har Marie og Per valgt at gøre med deres Trend hus.

Læs Marie og Pers historie
Skanlux Trend sommerhus. Arkitekttegnet sommerhus

Bestil prisliste

Vil du vide lidt om hvad det koster at bygge nyt sommerhus?
Med vores prisliste i hånden er du hjulpet godt på vej.

1/2
års byggeerfaring
AAA
kreditvurdering
års garanti på dit hus
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Har du sommerhusbyggeri i tankerne?

Så kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om sommerhusbyggeri.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Skanlux Aqua poolsommerhus

Har du sommerhusbyggeri i tankerne?

Så kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om sommerhusbyggeri.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Skanlux Aqua sommerhus

Har du sommerhusbyggeri i tankerne?

Så kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om sommerhusbyggeri.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen