Hvem er Skanlux Group?

En stor familie af virksomheder

Skanlux poolhus Aqua og Aqua+

Skanlux Group er en mangfoldig koncern, og Skanlux Byggefirma A/S er en vigtig del af hele virksomhedsfamilien.

Inden for koncernen finder du en række spændende selskaber. Et af disse er Skanlux Totalbyg ApS, som dedikerer sig til at opføre arkitekttegnede boligbyggerier – primært rækkehuse – til udlejning og investering. Skanlux Totalbyg bygger primært på Lolland og Falster og har en ambition om at skabe bæredygtige udlejningsboliger i høj kvalitet.

Skanlux Ejendomme ApS er også en stolt del af vores familie. Selskabet er ansvarlig for udlejning af attraktive lejemål til private og til erhverv. Størstedelen af selskabets lejemål er beliggende på Lolland og Falster.

I porteføljen indgår også det specialiserede udlejningsbureau, VillaVilla A/S, som tilbyder udlejning af større sommerhuse med pool, spa og aktivitetsrum, og heriblandt findes de populære Aqua poolhuse, som opføres af Skanlux Byggefirma A/S. Hos VillaVilla finder du et bredt udvalg af luksus sommerhuse med plads til op til 30 personer.

Endvidere omfatter Skanlux Group koncernen også entreprenørfirmaet Morcon, som tilbyder en bred vifte af tjenester inden for kloakering, jord- og betonarbejde samt anlægsarbejde og henvender sig til både erhvervskunder og private kunder.

Skanlux Group har en tilstedeværelse med kontorer i både Nykøbing Falster og Viborg, og vi kan prale af i alt 125 dedikerede medarbejdere, der arbejder i de forskellige selskaber inden for koncernens store virksomhedsfamilie.

Kontakt Skanlux Byggefirma A/S på 70 21 45 21, hvis vi skal opfylde din sommerhusdrøm.