Hvem er Skanlux Group?

En stor familie af virksomheder

Skanlux poolhus Aqua og Aqua+

Skanlux Group er en mangfoldig koncern, hvor Skanlux Byggefirma A/S er en vigtig del af hele virksomhedsfamilien.

Inden for koncernen finder du en række spændende selskaber. Skanlux Totalbyg Aps, for eksempel, dedikerer sig til at opføre arkitekttegnede boligbyggerier, primært rækkehuse, til udlejning og investering.

Skanlux Ejendomme er også en stolt del af vores familie og er ansvarlig for udlejningen af attraktive lejeboliger på Falster.

I porteføljen indgår også det specialiserede udlejningsbureau, VillaVilla, som tilbyder udlejning af større sommerhuse med pool og aktivitetsrum, heriblandt også de populære Aqua poolhuse, som opføres af Skanlux Byggefirma A/S.

Endvidere omfatter Skanlux Group koncernen entreprenørfirmaet Morcon, som tilbyder en bred vifte af tjenester inden for kloakering, jord- og betonarbejde samt anlægsarbejde, og det gælder både for erhverv og private kunder.

Skanlux Group har en tilstedeværelse med kontorer i både Nykøbing Falster og Viborg, og vi kan prale af i alt 125 dedikerede medarbejdere, der arbejder i de forskellige selskaber inden for koncernens store virksomhedsfamilie.

Kontakt Skanlux Byggefirma A/S på 70 21 45 21, hvis vi skal opfylde din sommerhusdrøm.