Om Skanlux

Luksus huse med overskud siden 2002

Køkken/alrum i Skanlux Trend sommerhus.

Vi har leveret arkitekttegnede sommerhuse og helårshuse til kvalitetsbevidste danskere siden 2002. Så vi forstår vigtigheden af at kunne få integreret sine egne ideer og føle sig tryg i byggeprocessen. Derfor har vi vores egen tegnestue, som sammen med vores byggerådgivere guider dig i de forskellige muligheder. Vi anvender altid faste håndværkere og nøje udvalgte samarbejdspartnere, og så er det vores egne byggeledere som styrer byggeriet - og du kan følge med på vores online kundeportal MIT SKANLUX.

Erfarent byggefirma

Vores mange års erfaring indenfor opførelse af luksus sommer-, pool- og helårshuse tager vi med i dit nybyggeri. Derfor har vi tegnet nogle funktionelle standardmodeller på baggrund af vores erfaring, som vi tager udgangspunkt i. De kan selvfølgelig tilpasses dine behov og ønsker.

Vi er ikke kun din partner på papiret. Vi er også din garanti for kvalitet i alle materialer, for god service og rådgivning – i hele byggeprocessen.

Om Skanlux. Erfarent byggefirma indenfor sommerhuse og helårshuse
års byggeerfaring
AAA
kreditvurdering
års garanti på dit hus

Huset tilpasses din byggegrund

Dit nye hus bygges på grunden uden præfabrikerede løsninger. Det giver dig fleksibilitet og kvalitet ned i mindste detalje. Med udgangspunkt i en af vores gennemarbejdede standardmodeller tilpasses huset din byggegrund.

Læs mere om vores byggeproces
Arkitekttegende huse Skanlux byggefirma

Vi tager ansvar for dit husbyggeri

Som leverandør af arkitekttegnede sommer- og helårshuse siden 2002, forstår vi vigtigheden af at føle sig tryg både før, under og efter byggeprocessen. Derfor står vi også roligt på mål for vores konstruktioner 10 år efter, at huset står færdigt.

Desuden har vi en AAA-kreditvurdering – den højeste kreditværdighed for danske virksomheder.

Resultatet er et hus eller sommerhus, hvor I føler jer hjemme med det samme.

Hent katalog
Huse med plads til at leve

Miljø og energioptimering

Hos Skanlux er miljø og energioptimering meget mere end modeord. Det handler om både sundhed og økonomi. Og om at kende og følge den gældende lovgivning.

Vi tænker både indeklima og energioptimering ind i dit hus lige fra starten – og rådgiver dig om mulighederne.

Skanlux logo energi og miljø

Solide samarbejdspartnere

Hos Skanlux har vi vores egne arkitekter, byggeledere og rådgivere.

Samtidig har vi valgt at arbejde sammen med nøje udvalgte leverandører – alt sammen for at give dig gode standard materialer og et bredt tilvalgsprogram til konkurrencedygtige priser.

Se hvem vi bl.a. arbejder sammen med
Om Skanlux. Erfarent byggefirma indenfor sommerhuse og helårshuse
Om skanlux byggefirma. Solide samarbejdspartnere
Om skanlux byggefirma. Solide samarbejdspartnere

Lige fra det første møde købte Skanlux ind i vores vision og udviste stor entusiasme, og gennem hele processen har de løst udfordringerne tilfredsstillende og med et smil. Vi kan varmt anbefale Skanlux til andre.

Familien Nicholson, ejer af Funkishus