Om Skanlux Byggefirma A/S

Få mere sommerhus for pengene

Sommerhus byggefirma - Skanlux Trend Basic sommerhus- model 100

Vi leverer arkitekttegnede sommerhuse og større familiesommerhuse med aktivitetsrum, pool, spa og sauna i hele Danmark. Hos os er der plads til dine ideer, og du kan føle dig tryg i hele byggeprocessen. Vores dygtige team guider dig trygt i de forskellige steps og muligheder, og så bygger vores egne håndværkere dit sommerhus.

Erfarent byggefirma

Vi har siden 2002 bygget flere tusinde sommerhu­se og hjulpet mange kunder med at opfylde deres drøm om eget sommerhus. På den baggrund har vi fundet frem til de bedste løsnin­ger og tegnet nogle funktionelle standardmodeller både indenfor traditionelle sommerhuse, aktivitetshuse og poolhuse, som alle kan tilpasses dine ønsker.

Hos Skanlux har vi opnået AAA (Trippel-A), den højeste kreditværdighed man kan opnå. For at opnå dette skal man være særdeles økonomisk velfunderet og kunne imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Brug vores erfaringer, så du er tryg hele vejen fra første grundbesigtigel­se til det færdige hus.

Eksperter i udlejning

Vi har også stor erfaring i at optimere dit sommerhus til udlejning. Faktisk er vi landets førende udbyder af luksuriøse poolhuse til kombineret eget brug og udlejning. Vi har endda vores eget udlejningsbureau VillaVilla, som er specialister i udlejning af større sommerhuse med pool og aktivitetsrum.

Vil du vide mere om udlejning
Skanlux sommerhus til velegnet udlejning

Gennemsigtig byggeproces

Vi tager ansvar for dit byggeri fra første møde, indtil du modtager nøglen til aftalt tid. Vi bygger huse med overskud, overskuelig byggeproces og økonomi.

Opførelsen af dit sommerhus styres af vores egne byggeledere og bygges af faste håndværkere og nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Med Skanlux får du et byggefirma, der giver dig indflydelse og sikkerhed.

Online kundeportal

”Mit Skanlux” gør det nemt og overskueligt for dig at følge med. Alle dokumenter samles ét sted, og du kan følge din byggeproces 24-7. Systemet giver dig besked, hvis der er nye dokumenter. Du finder også kontaktdata på dit byggeteam.

Læs mere om byggeprocessen

Huset tilpasses din byggegrund

Dit sommerhus bygges på grunden uden præfabrikerede moduler. Det betyder, at du får et hus, som er tilpasset grunden. Det sikrer dig flotte finesser og en fleksibilitet, som kun er muligt, når håndværkerne bygger dit hus på stedet.

Gratis grundtjek

Skal du bygge et Skanlux sommerhus, kommer vi gerne ud og tjekker din grund sammen med dig. Når vi besøger grunden, er en af vores vigtigste opgaver at være behjælpelig med at finde den rigtige placering af huset, så der bliver taget højde for sol, lysindfald og udsigt, så grunden bliver udnyttet optimalt. Et grundtjek tager ca. 1 time, og vi tjekker bl.a. også for skrånende byggefelt og adgangsveje.

Det er vigtigt at få foretaget en jordbundsundersøgelse, inden du køber en grund, så du kender jordbundsforholdene og den økonomi, der evt. følger med. Du kan booke dette via os.

Har du ikke fundet den rigtige byggegrund, har vi flere til salg, se mere her - eller kontakt os på 70 21 45 21.

Kontakt os og book et grundtjek
Skanlux Trend sommerhus

Prisgaranti og gode priser

Byg sommerhus med Skanlux, så slipper du for at bekymre dig om prisstigninger, når kontrakten er underskrevet. Du skal heller ikke tænke på ekstra omkostninger til startpakker eller byggeforberedelsespakker. Vores priser på nøglefærdige sommerhuse er både konkurrencedygtige og gennemsigtige, selvom de er inkl.:

 • Op til 15 m stikledning til kloak, el og vand samt spulebrønd Ø315 mm
 • Landinspektør inkl. nivellementsplan og afsætning af hus
 • Tagnedløb føres til faskiner – en kassette pr. 30 m² vandret tagflade
 • Etablering af byggestrøm og byggevand, ekskl. forbrug
 • Byggepladsomkostninger inkl. op til 8 stk. jernplader
 • Et ekstra højt beløb afsat til køkken, bad og hårde hvidevarer
 • Energivenlig luft/luft varmepumpe - i poolhuse får du luft/vand varmepumpe
 • Håndværkerrengøring
 • Entrepriseforsikring uden selvrisiko
 • Og meget andet
Bestil prisliste
Håndtryk mellem en glad køber og en sælger fra Skanlux.

Miljø og bæredygtighed

Hos Skanlux er både miljø og bæredygtighed meget mere end modeord. Det handler om både at tage ansvar, om sundhed og om økonomi.

Vi bygger dit sommerhus med omtanke for miljøet, hvor vi eksempelvis bruger mindre miljøbelastende produkter, som f.eks. er FSC- eller PEFC-certificeret træ og sorterer vores byggeaffald.

Vi anvender også Superwood, som modtog EU's Miljøpris for bæredygtige processer pga. deres unikke imprægnering.

Vores sommerhuse er selvfølgelig energioptimerede og langtidsholdbare.

Læs mere om det vi gør
Grønt og bæredygtigt Skanlux logo holdt i hånden

Energi og sundt indeklima

Vores huse er energioptimeret med bl.a. optimal isolering, lavenergi vinduer og Vølund luft/luft varmepumpe A+++ med app-løsning, som genbruger varmen i udeluften til at opvarmning af huset. Med en SCOP-faktor på over 5 yder den mere end 5 gange så meget energi i forhold til den tilførte strøm. Anlægget giver også et behageligt og sundt indeklima.

Drømmer du om varme fødder, eller du ønsker at anvende dit sommerhus hele året rundt, kan du nemt opgradere til en vand/luft varmepumpe. I vores poolhuse er en energivenlig vand/luft varmepumpe standard, og den leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi.

Muligheder

Den rigtige energiløsning afhænger både af, hvad du ønsker, og hvordan du bruger dit hus. Derfor kan du med vores tilvalg selv bestemme, hvor grønt dit sommerhus skal være. Måske ønsker du:

 • Sedumtag
 • Solceller
 • Ladestander til din el-bil
 • Grøn beklædning fra Superwood (standard på Trend)

Sammen træffer vi de valg, der passer til jeres forbrug og ønsker.

Udsigt over køkken alrum i et skanlux sommerhus med loft i kip

Kvalitet & tryghed

Hos Skanlux har vi stor fokus på kvalitet og sikkerhed i hele byggeprocessen.

Vi har ca. 100 egne håndværkere, som løbende uddannes i sikkerhed og introduktion af værktøj m.m.

Vi har egen tegnestue, håndværkere og byggeledere, som giver fleksibilitet og den høje kvalitet, vi ønsker.

Med Skanlux får du tryghed i hele din byggeproces.

Vil du vide mere, så kontakt os på 70 21 45 21 eller klik på linket, hvis du ønsker, vi ringer dig op.

Skal vi ringe dig op?
Glade Skanlux håndværkere i dialog

Lige fra det første møde købte Skanlux ind i vores vision og udviste stor entusiasme, og gennem hele processen har de løst udfordringerne tilfredsstillende og med et smil. Vi kan varmt anbefale Skanlux til andre.

Familien Nicholson

Gode samarbejdspartnere

Hos Skanlux har vi vores egne arkitekter, byggeledere og rådgivere.

Samtidig har vi valgt at arbejde sammen med nøje udvalgte leverandører – alt sammen for at give dig gode standardmaterialer og et bredt tilvalgsprogram til konkurrencedygtige priser. F.eks. får du:

 • Vedligeholdelsesvenlige Velfac træ/alu vinduer (ekskl. poolhuse her anvendes vinduer fra Kastrup Vinduet )
 • Køkken/bad inventar fra Svane Køkkenet
 • Superwood facadebeklædning (Trend sommerhuse)
Se hvem vi bl.a. arbejder sammen med
Om Skanlux. Erfarent byggefirma indenfor sommerhuse og helårshuse
Om skanlux byggefirma. Solide samarbejdspartnere
Om skanlux byggefirma. Solide samarbejdspartnere

Skanlux Group - stor familie

Skanlux Group er en mangfoldig koncern, hvor Skanlux Byggefirma A/S er en vigtig del af hele virksomhedsfamilien.

Inden for koncernen kan du blandt andet finde Skanlux Totalbyg ApS, som opfører ekstraordinære boligbyggerier, primært rækkehuse, til udlejning og investering.

Skanlux Ejendomme er også en stolt del af vores familie og er ansvarlig for udlejningen af attraktive lejeboliger på Falster.

I vores omfattende koncern finder du desuden det specialiserede udlejningsbureau, VillaVilla, der tilbyder udlejning af større sommerhuse med pool og aktivitetsrum m.m.

Endvidere omfatter Skanlux Group koncernen entreprenørfirmaet Morcon, som tilbyder en bred vifte af tjenester inden for kloakering, jord- og betonarbejde samt anlægsarbejde, og det gælder både for erhvervs- og privatkunder.

Læs mere
Familie på gåtur i klitter nær strand
års byggeerfaring
AAA
kreditvurdering
års garanti på dit hus

Vi bygger huse med overskuelig byggeproces og økonomi.
Huse med overskud til at nyde og leve livet i – uden unødige bekymringer om vedligehold, energiforbrug og lignende. Vores motto er: ”Huse med overskud” – det er præcis det, vi leverer hver dag.

Søren Milo, Salgsdirektør, Skanlux Byggefirma

Referencer & guides

Find brugbar viden og inspiration til dit poolhus eller sommerhus blandt udvalgte kundehistorier, guides, trends og inspirerende artikler.

Find mere inspiration