Karriere

Gør karriere hos Skanlux

Sælger der er ved at ringe en sommerhuskøber op, på sin mobiltelefon.

Vi søger lige nu

Sådan er det at arbejde hos Skanlux

Vil du være med til at opfylde folks sommerdrømme og skabe lækre sommerhuse med et af Danmarks førende byggefirmaer?

Hvis du kan svare ja til begge dele, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på info@skanlux.dk. Vi er altid på udkig efter passionerede og dygtige medarbejdere, der ønsker at bidrage til ambitionen om at levere sommerhuse af høj kvalitet.

Hos Skanlux tilpasses alle sommerhuse efter kundens behov og ønsker med udgangspunkt i en af vores mange standardmodeller. Det skaber nogle spændende arbejdsopgaver, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt.

Vi er et hold med forskellige kompetencer og perspektiver. Uanset hvor i organisationen man kigger, vil man opleve stor fleksibilitet i arbejdsopgaverne og mulighed for at sætte sit eget præg på dagligdagen og i virksomheden.

Du er garanteret nogle fantastiske kollegaer, der brænder for deres arbejde, men hvor vi samtidigt har det hyggeligt og sjovt – også udenfor arbejdstiden.

Læs mere om Skanlux.

Kontakt os

Har du spørgsmål til en aktuel stilling, eller er du interesseret i en ledig stilling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du er også velkommen til at sende en os uopfordret ansøgning, hvis du har kvalifikationer og erfaring, som du mener, der kan være værdifuld for os. Vi er altid interesseret i at høre fra motiverede kandidater, der kan bidrage til vores team af dygtige medarbejdere.

Vi modtager dog mange ansøgninger, så det er ikke altid muligt at vende tilbage med det samme - vi bestræber os på at gennemgå alle ansøgninger grundigt og værdsætter din tålmodighed.

Skanlux Byggefirma A/S