Partnere og samarbejder

Solide samarbejdspartnere

33-skanlux-trend-sommerhus-badeværelse

Faste partnere. Fast høj kvalitet.

Hos Skanlux har vi valgt at samarbejde med en række faste, udvalgte leverandører og samarbejdspartnere. Disse omhyggeligt udvalgte partnere bidrager til alt fra levering af tagsten og træbeklædning til interiør og andre materialer.

Vores tætte samarbejde med disse partnere er din sikkerhed for, at vi kan tilbyde produkter af høj kvalitet – endda til gode og konkurrencedygtige priser. Vi arbejder løbende sammen med vores leverandører med et fælles formål om at optimere og forbedre de materialer, vi anvender og tilbyder.

Når du vælger et sommerhus fra Skanlux, vælger du ikke kun et hus, men også den tryghed der følger med gennem vores gennemprøvede samarbejdsrelationer. Vi er nemlig bevidste omkring vigtigheden af ikke kun at bygge flotte sommerhuse, men sommerhuse som også står stærkt og solidt i mange år fremover.

Vi er stolte af at kunne tilbyde sommerhuse og poolhuse, hvor alle komponenter og materialer er nøje udvalgte og testet. Vores partnerskaber giver os mulighed for at skræddersy løsninger, som passer præcist til dine behov – samtidig med at vi opretholder den høje kvalitet, du kan forvente, når du bygger med Skanlux.

Logo med hags i sort tekst
Solamagic logo
Bygma logo med sort skrift omkranset af rød boks med husikon
Orange fermacell logo
Rødt BMC logo
Unidrain ikon i sort
Stark logo med payoff
Søren Søgaard logo med rød skrift
WellMore logo med payoff
Logo med ikon af vølund varmeteknik
Velux logo med hvid skrift på rød baggrund
Velfac logo med payoff
Logo for svane køkkenet
Superwood logo med payoff
Rødt Roth logo
Logo for Randers Tegl i sort og orange
Nilan logo med payoff
Morsø logo med kongekrone
Grønt logo for Møblér og Bolig-Nyt i Ans
Isover logo
Classen logo med gråt ikon
Hansgrohe logo med hvid skrift på grøn baggrund
Blåt Xella logo
Kastrup vinduet logo med hvid skrift på sort baggrund

Vi anbefaler Skanlux ud fra betragtningen om, at de er en seriøs og pålidelig samarbejdspartner, som overholder de aftaler, der indgås. Vort samarbejde er forankret mange år tilbage. Der er tale om et firma, som følger med i markedet, udvikler solide huse til udlejning og er lydhør overfor de ting, som vi bringer til bordet.

Dancenter