Byg et klassiske sommerhus

Classic

Skanlux Classic sommerhus

Drømmer du om et hyggeligt sommerhus med sadeltag, loft til kip, store vinduer, ludbehandlet træbeklædning, så kan Classic opfylde din drøm. Udforsk serien her.

Plantegninger

Classic-serien giver dig alle muligheder for at bygge et drømmesommerhus, skabt med udgangspunkt i en af vores mange arkitekttegnede standardmodeller.

Find din model her - forstør, spejlvend og print.

Kun gode priser

Vi har ingen skjulte omkostninger, ingen startpakker eller andet, der kan skabe forvirring om økonomien. Vores konkurrencedygtige priser på nøglefærdige sommerhuse er f.eks. inkl. op til 15 m stikledning til kloak, el og vand samt spulebrønd Ø315 mm. Landinspektør inkl. nivellementsplan og afsætning af hus. Fuldstøbt fundament inkl. radonsikring. Tagnedløb føres til faskiner – en kassette pr. 30 m² vandret tagflade. Entrepriseforsikring uden selvrisiko, håndværkerrengøring og etablering af byggestrøm og byggevand, ekskl. forbrug

Eksempler på vores gode priser:

  • Classic 102 - kr. 1.774.472
  • Classic 133 - kr. 2.163.361
  • Classic 159 - kr. 2.365.583

Du får også en Vølund luft/luft varmepumpe, vandbesparende hansgrohe armaturer, Velfac træ/alu vinduer med 3-lags lavenergiglas og arkitekttegnede stål tagrender med i prisen. Vi sparer ikke på den gode kvalitet.

Der tages forbehold for prisændringer.

Få alle priser sendt på mail
Skanlux Classic sommerhus