Hvor stor er den typiske bebyggelsesprocent?

Det er ikke nok at kigge på beliggenhed, når du skal vælge grund til ønskehuset. Som nybygger kan det svært at finde rundt i de mange regler, både fordi reglerne ændres og fordi de nybyggede huse i dag bliver større og større, mens de nyudstykkede grunde bliver mindre og mindre. Derfor er det en god idé at have en lommeregner med, når du vælger grund.

Men ikke nok med det, du skal også være opmærksom på grundens bredde og byggelinier. Ved du feks. hvad højdegrænseplanet er?

 

Sikre både grund og hus til fremtiden

Udover at grunden skal kunne bære det hus, du ønsker her og nu, bør du også tænke over, om du kan få andre behov senere.

Inden du køber en grund, skal du gøre dig klart, hvilke behov du har nu og i fremtiden.

 

Lokalplan

Som køber af en grund kan du ikke nøjes med den viden sælgeren giver dig, du skal også kigge på lokalplaner og lommeregneren.

Du skal være opmærksom på, om der er en lokalplan for området. Den kan angive en anden bebyggelsesprocent en bygningsreglementet. Og det er lokalplanen, der er gældende.

 

Vi hjælper dig gerne

Hos Skanlux har vi mange års erfaring, og vi er både behjælpelig med at undersøge bebyggelsesprocenten, højde, taghældning, varme/energikilde m.m. i forhold til lokalplanen – kontakt os på 70 21 45 21, så hjælper vi også dig, uanset om du har købt grund eller kigger efter en. Det eneste vi behøver fra dig er byggeadressen.

Der tages forbehold for eventueller ændringer. 

Kom sikkert i hus med vores hjælp

Kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om nybyggeri. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine husdrømme fra vores salgskontorer i Viborg og Falster.

 

Skanlux Byggefirma A/S