Hvor stor er den typiske bebyggelsesprocent?

Det er ikke nok at kigge på beliggenhed, når du skal vælge grund til sommerhuset. Som nybygger kan det svært at finde rundt i de mange regler, både fordi reglerne ændres og fordi de nybyggede sommerhuse i dag bliver større og større, mens de nyudstykkede grunde bliver mindre og mindre. Derfor er det en god idé at have en lommeregner med, når du vælger grund.

Men ikke nok med det, du skal også være opmærksom på grundens bredde og byggelinier. Ved du feks. hvad højdegrænseplanet er?

 

Sikre både grund og hus til fremtiden

Udover at grunden skal kunne bære det sommerhus, du ønsker her og nu, bør du også tænke over, om du kan få andre behov senere.

Inden du køber en grund, skal du gøre dig klart, hvilke behov du har nu og i fremtiden.

 

Lokalplan

Som køber af en grund kan du ikke nøjes med den viden sælgeren giver dig, du skal også kigge på lokalplaner og lommeregneren.

Du skal være opmærksom på, om der er en lokalplan for området. Den kan angive en anden bebyggelsesprocent en bygningsreglementet. Og det er lokalplanen, der er gældende.

 

Vi hjælper dig gerne

Hos Skanlux har vi mange års erfaring, og vi er både behjælpelig med at undersøge bebyggelsesprocenten, højde, taghældning, varme/energikilde m.m. i forhold til lokalplanen – kontakt os på 70 21 45 21, så hjælper vi også dig, uanset om du har købt grund eller kigger efter en. Det eneste vi behøver fra dig er byggeadressen.

 

Gratis grundtjek

Skal du bygge sommerhus, kommer vi gerne ud og tjekker din grund sammen med dig. Når vi besøger grunden, er en af vores vigtigste opgaver at være behjælpelig med at finde den rigtige placering af huset, så der bliver taget højde for sol, lysindfald og udsigt, så grunden bliver udnyttet optimalt. Et grundtjek tager ca. 1 time, og vi tjekker bl.a. også for skrånende byggefelt og adgangsveje.

Inden du køber en grund, er det vigtigt at få foretaget en jordbundsundersøgelse, så du kender jordbundsforholdene og den økonomi, der evt. følger med. Du kan booke dette via os.

Har du ikke fundet den rigtige byggegrund, har vi flere til salg, se mere her.

 

Bygges på grunden

Dit nye sommerhus bygges på grunden uden præfabrikerede løsninger og tilpasses din unikke byggegrund. Det sikrer dig fleksibilitet og kvalitet.

Der tages forbehold for eventueller ændringer. 

Skanlux Aqua sommerhus

Kom sikkert i hus med vores hjælp

Kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om nybyggeri. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine husdrømme fra vores salgskontorer i Viborg og Falster.

 

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen
Skanlux Aqua poolsommerhus

Kom sikkert i hus med vores hjælp

Kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om nybyggeri. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine husdrømme fra vores salgskontorer i Viborg og Falster.

 

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen