Finale i TV2 Sommerdrømme

I sidste afsnit af SOMMERDRØMME på TV2 var det finaletid, og alle fire sommerhuse skulle have den sidste optimering.

Det var især lister og paneler, der skulle finpudses, men enkelte rum blev også lavet om, og så skulle deltagerne sørge, at for der var en rød tråd i hele husets indretning. Pengekassen var næsten tom hos alle detaltagerne, så de måtte bruge rester og genbrug.

Alle deltagerne havde travlt de sidste 4 dage inden dommerne og 100 lokale skulle se sommerhusene og kåre vinderne. Præmien, ja det var deres helt eget Skanlux sommerhus til en værdi af kr. 2.000.000.

 

 

 

Hvad havde deltagerne fokus på før finalen?

Belinda og Mathilde ville skabe en sammenhæng mellem stuen og køkkenet ved at bruge blå nipsting og mere tapet. Entréen skulle også færdiggøres, så man kunne få en hyggelig velkomst.

Anja og Markus skulle også færddigøre deres entré, og så skulle de finpudse lister og paneler. Møblerne blev også flyttet rundt og sterinlysene tændt, så deres sommerhus var helt klar til at tage imod dommerne.

Bashar og Haider skulle færdiggøre forskellige ting bl.a. paneler og lister. Der skulle tilføres mere hygge med brun maling og detaljer ved alkoven.

Eks-parret Louise og Nicolaj skulle skabe en rød tråd i hele sommerhuset, så alkoven med inspiration fra Krenkerup bryggeri kunne blive bedre integreret og så skulle pigerne værelse laves om.

TV2 sommerdrømme 2022 Nicolaj og Louise pigeværelse. Skanlux Trend Basic sommerhus
TV2 sommerdrømme 2022 Nicolaj og Louise uderum og bålplads. Skanlux Trend Basic sommerhus
TV2 sommerdrømme 2022 Haider og Bashar. Skanlux Trend Basic sommerhus

Og vinderne blev...

...eks-parret Louise og Nicolai - vi ønsker dem et stort tillykke med deres nye familie-fristed. Vi håber, de vil nyde deres nye fristed sammen med deres piger.

Hos Skanlux er vi glade for, at vi ikke skulle finde vinderne, for alle deltager skabte nogle virkelige kreative og smukke sommerdrømme sommerhuse, og de fik også nogenlunde styr på håndværket.

Sommerhusene er fyldt med masser af gode påfund og inspirerende ideer.

 

Sommerdrømme vinderne 2022

Nyt, nemt og fleksibel

Der er mange gode grunde til at bygge nyt sommerhus - både prak­tiske, personlige og økonomiske. For det første får du et sommerhus, der udnytter omgivelserne optimalt, og hvor rummene passer til jeres familie.

Når dit nye sommerhus står færdigt, vil du også have mindre vedligeholdelse, og et hus der er billigere i drift – og så har du en unik mulighed for at personalisere og optimere huset via vores store tilvalgsprogram.

Sammen med leverandører som Svane Køkkenet, Velfac, Unidrain, Swedoor, Superwood, Haro, Antidark, Morsø og mange flere skaber vi de perfekte rammer til dit sommerdrømme sommerhus.

Dit hus opføres af dygtige håndværkere som f.eks. Jens Lassen VVS, Næstved El og mange flere.

Byg nyt sommerhus - læs mere
TV2 Sommerdrømme 2022 - Louise og Nicolaj køkken
Anja og Marcus smukke forhave fra TV2 Sommerdrømme 2022. Sommerhuset er fra Skanlux Byggefirma A/S
Sommerdrømme TV2 2022 - Anja og Markus stue. Skanlux sommerhus