Et aktivitetsrum er underholdende for hele familien, så vi forstår godt, hvorfor det er så stort et hit hos både for både store og små.

 

 

 

Sommerhus med aktivitetsrum

Rummet der sikrer glæde og underholdning året rundt uanset vejret.

Et aktivitetsrum kan alt efter størrelse og ejernes ønsker rumme mange forskellige aktiviteter f.eks. billard, bordtennis, dart, bordfodbold, PlayStation, Shuffleboard og bar.

Ofte laves der hems i forbindelse med rummet, som kan bruges til ekstra sovepladser eller hyggeplads med f.eks. sækkestole og tv.

Du får aktivitetsrum i udvalgte Trend, Trend Basic, Classic modeller - mens de er standard i alle vores familiesommerhuse med pool.

Skanlux Aqua pool sommerhus aktivitetsrum
Skanlux Aqua aktivitetshus med pool og aktivitetsrum
Skanlux Aqua aktivitetshus med pool og aktivitetsrum

Populære aktivitetsrum

Et sommerhus med aktivitetsrum er et godt valg til familier, der gerne vil være aktive i deres ferier, og som elsker at lege.

Men det er også et godt valg, hvis du ønsker at udleje dit sommerhus, når du ikke selv bruger det. Efterspørgslen efter sommerhuse med aktivitetsrum er nemlig stor.

Det forlænger sæsonen, og øger udlejningsprisen. Vores erfaring viser, at man i sommerhuse med et velindrettet aktivitetsrum kan øge udlejningen med op til 40 %.

Læs mere om udlejning
Skanlux Aqua pool sommerhus aktivitetsrum

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Skanlux og for de beslutninger, der er blevet taget. Ikke mindst aktivitetsrummet, som har været en helt rigtig beslutning.

Familien Jørgensen, Løkken