Hyggelige uderum

Deltagerne fik på 4 dage skabt de hyggeligste uderum. Maria kom på prøve med pæleboret, men lykkedes med en tiki-bar til insekter. Jeppe fik ikke bare en men to surprise fødselsdage.

De færdige uderum bød på mange flotte bålpladser, udekøkkener, blomster, perlegrus, hjemmelavede møbler og et stjernekiggerhus.

Den største udfordring i denne uge var sommerdysten, hvor de skulle lave insekthotel, for hvordan laver man det i diner stil?

Vinderne af ugens rum blev vennerne Rasmus og Jeppe, så det var en ekstra surprise for Jeppe.

Foto: Mikael Rieck TV 2

Tankerne bag sommerdrømme deltagernes fantastiske uderum

Katrine og Rasmus elsker planter, så deres uderum skulle have masser af bede, blomsterkasser og en pergola. Hygge ved bålplads med vennerne skulle der også være plads til.

Kien og Clara ville have et romantisk uderum med masser af hyggekroge. En oase med hængekøjer, stjernekiggerhus, pergola, perlegrus og bålsted blev elementerne i deres uderum.

Rasmus og Jeppe har i deres indretning altid integreret naturen, nu skulle de rykke ud i naturen og skabe det perfekte uderum med pergola, bålsted og et flot udekøkken med indbygget brændestabel.

Maria og Martin ville have et uderum med plads til hygge, guitarspil og drinks. Rummet skulle skabes via selvbyggede møbler, lyskæder og bålhygge.

Gode udendørsmaterialer

Når du laver have og udearealer i dit nye sommerhus, er det vigtigt at bruge gode kvalitetsmaterialer.

Facaderne i vores Trend sommerhuse har som standard Superwoods imprægnerede facadebeklædning, som er holdbar og nem at vedligeholde. Arkitekttagrender er Stål Plus fra Plastmo.

Det skal være nemt at gå ud og ind, og her er foldedørene fra Lacuna et godt valg. Udebruser er også et must i nutidens uderum f.eks. de smukke og frostfri brusere Eqi fra Frostline.

Udendørsbelysning er både hyggelig og praktisk, her kan vi anbefale udendørslamper fra Antidark, og deres spot til dine overdækninger. Ladestandere installerer vi også i mange sommerhuse, her anvender vi de stilrene ladere fra Schneider Electric f.eks. EVlink.

Ønsker du skygge på terrassen er solsejl fra Orkan Sejl Design en fantastisk mulighed.

byJEMA skal du kigge på hvis du vil indrette dit uderum med eksklusive plantekasser, højbede, bænke og loungemøbler i stål.

Læs mere om at bygge sommerhus med Skanlux
El ladestander der er monteret på grunden ved et skanlux sommerhus
Sommerdrømme skuret

Indretningsideer

Noget vi virkelig ser, der vinder ind i nutidens uderum er udebruser, spa og sauna, er virkelig populære både blandet ejere og lejere.

Indret uderummet med forskellige oaser og flere funktioner. Tænk både spise-, ligge- og siddeplads ind i din udendørsindretning. En bålplads giver både varme og hygge, et udekøkken giver frihed og muligheder, mens hængekøjer kan bruges til afslapning og solbadning.

Brug læskærme og store planter til at skabe forskellige miljøer. De må gerne være flytbare, så du kan ændre dit uderum alt efter vejr og behov. Opsæt to pæle, de kan både bruges til tørresnoren og hængekøjen.

Husk plads til leg, måske har du plads til en petanquebane, hvis ikke kræver kongespil eller stangtennis ikke så meget plads.

Skanlux Trend sommerhus
Skanlux Trend Basic 142 sommerhus
Skanlux Trend sommerhus

Vi tror på fremtidssikrede huse, bygget af kvalitetsmaterialer som holder, derfor kan du forvente det, når du bygger med os.

Søren R. Milo, Salgsdirektør & medindehaver
Skanlux Aqua sommerhus

Skal vi opfylde din sommerdrøm?

Skal vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus.

Kontakt os på 70 21 45 21 - eller tag direkte fat i en af vores dygtige rådgivere.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen
Skanlux Aqua poolsommerhus

Skal vi opfylde din sommerdrøm?

Skal vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus.

Kontakt os på 70 21 45 21 - eller tag direkte fat i en af vores dygtige rådgivere.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Skal vi opfylde din sommerdrøm?

Skal vi hjælpe dig med at bygge dit drømmehus.

Kontakt os på 70 21 45 21 - eller tag direkte fat i en af vores dygtige rådgivere.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver

Følg @skanluxbyggefirma

Find inspiration til dit hjem blandt kundehistorier, unikke løsninger og inspirerende trends og tendenser.