TV 2 Sommerdrømme

Ta' på en virtuel tur i husene

Sommerdrømme TV 2 køkken/alrum - Skanlux Trend sommerhus

Skanlux var for fjerde gang være hovedsponsor for det inspirerende indretningsprogram Sommerdrømme på TV 2, hvor fire par skulle kreere deres drømmesommerhus.

Den store finale

I sidste afsnit af Sommerdrømme på TV 2 var det finaletid, og alle fire sommerhuse skulle finpudses og småfejl skulle fikses. Det var vemodigt for alle deltagerne, at det måske var sidste gang, de skulle være i huset og være sammen med de andre deltagere.

Der blev bl.a. færdiggjort terrasse, emhættekasse, værelser og pyntet op, alt imens ovnene blev flydt op med hjemmebag til de mange besøgende der skulle vurdere husene.

Da de fire sidste dage, var gået kom der 100 lokale, som skulle se sommerhusene og kåre vinderne sammen med dommerne. Præmien, ja det var deres helt eget Skanlux sommerhus til en værdi af ca. kr. 3.000.000.

De glade og stolte vindere blev far og datter, Clara og Kien - stort tillykke til jer. Vi håber, I må få en masse gode timer i jeres HELT EGET sommerhus.

Foto: Foto: Mikael Rieck TV 2 og Skanlux Byggefirma

Se de færdige huse
Sommerdrømme TV 2 Skanlux sommerhus
Sommerdrømme 2023

Husmodellen - Sommerdrømme 2023

Sommerhusene, de skal forvandle, er fra vores eksklusive og moderne Trend serie - en populær serie blandt vores kunder. Alle husene har et boligareal på 107 m² med tre værelser, køkken/alrum, stue, to badeværelser og entré. I alle rum er der loft til kip, og et flot lysindfald. Udenfor er der en charmerende overdækket terrasse på 21 m².

Skanlux bygger råhusene til programmet, men det er deltagerne, der skal forvandle hvert eneste rum. Så de skal både lægge gulv, fliser, male, sætte køkken op og bygge møbler. Igen i år er vi sikre på der kommer mange sjove episoder ud af det, og vi tvivler heller ikke på at kreativiteten er i top hos årets 4 hold.

Med på sponsor holdet i år har vi også Superwood og Svane Køkkenet, som begge er standard leverandører til vores Trend sommerhuse, hvor kvalitet og materialer er i top.

 

Se alle vores Trend plantegninger

Hvad er Trend?

Trend er en nutidig sommerhusserie skabt med omhu og omtanke til den moderne familie. I serien er der både som længe- og vinkelhuse, alle med vinduespartier, loft til kip og et stort opholdsrum med plads til samvær. I de fleste modeller er overdækket terrasse og du har altid mulighed for udespa, sauna, aktivitetsrum og meget mere.

Serien er resultatet af årtiers stræben efter at bygge de bedste sommerhuse med fokus på funktionalitet, eksklusive materialer og trivsel.

Samtidig er det også en serie der giver dig rig mulighed for at skabe dit eget personlige sommerhus.

Grundet sin høje popularitet har Trend-serien udviklet sig til over 20 standardmodeller der dækker fra 88 m² til 159 m².

Udforsk Trend
Skanlux Trend sommerhus fyldt. Arkitekttegnet sommerhus

Dét, jeg glæder mig til at se rigtig meget af i år, det er personlighed. Jeg elsker at se en sjæl folde sig ud i et rum

Camilla Kjems, dommer TV2 Sommerdrømme

Lene Beier ny vært på Sommerdrømme

Som sponsor af det spændende program, glæder vi os til at se Lene Beier som ny vært i fjerde sæson af 'Sommerdrømme', som kan ses på TV 2 hver onsdag kl. 20.00 og på TV 2 Play.

I år er vi på idylliske Nordfyn, og i otte programmer dyster fire par om at vinde et af vores Trend sommerhus til en værdi af tre millioner kroner. De har 300.000 kroner til at forvandle et tomt sommerhus til deres helt egen drøm af et sommerhus.

Og det handler om at nå i mål til tiden, inden de to dommere, Camilla Kjems og Patrick Bentsen, hver uge skal bedømme de enkelte rum. Det par, der har lavet det bedste og mest personlige rum, vinder ugeopgaven og 10.000 kroner til at shoppe for i skuret.

I finalen skal 100 lokale beboere og de to dommere kåre vinderne af 'Sommerdrømme' 2023. De heldige vindere kan herefter holde deres ferier i et sommerhus de selv har indrettet fra A-Z.

Fotograf: TV2 Lars E. Andreasen og Mikael Rieck.

Se vinderhuset 2022
Sommerdrømme vært 2023 - Lene Beier
TV2 Sommerdrømme dommerne 2023 - Skanlux er hovedsponsor for programmet. KREDIT MIKAEL RIECK
Sommerdrømme 2023 - skuret

Mød Katrine og Rasmus

Det første hold vi vil fortælle om er nabovennerne Katrine (27) og Rasmus (26) som bor i Aarhus. Katrine er grafisk designer og uddannet fotograf, og Rasmus er restaurantchef. De ønsker sig et sted, hvor de kan koble af, og hvor de kan samle venner og familie.

Stilen er 'farmors kolonihavehus blandet med afrikansk kultur og Nørrebro-hipster'. Rasmus kan godt lide rene linjer, mens Katrine er til stærke farver og mange ting. Rasmus siger, at han bliver gjort arveløs, hvis han ikke kan bygge en terrasse, for han kommer fra en håndværkerfamilie. Katrine er vant til at bygge sammen med sin familie.

Det bliver spændende at følge Katrine og Rasmus, når de forvandler et af vores Trend sommerhuse til farmors farverige kolonihavehus.

TV2 Sommerdrømme deltagerne Kathrine og Rasmus 2023 - Skanlux er hovedsponsor for programmet. KREDIT MIKAEL RIECK

Mød Maria og Martin

Andet hold er kæresterne Maria (40) og Martin (47). Martin er uddannet elektriker og har et firma, der sælger lamper til elektrikere. Og så er han far til to store piger på 16 og 20 år. Maria arbejder som kultur- og fritidsformidler og er mor til to piger på 9 og 12 år.

Martin og Maria mødte hinanden for fem år siden i et band, hvor Maria sang kor. De bor i et rækkehus og drømmer om et sommerhus med plads til deres fire børn - et sted, hvor de kan tage væk og fordybe sig i musikken.

Stilen er diner/rockabilly fra 50'erne og 60'erne med neonskilte og Hawaii-blomster. Martin har bygget hus med sin eks-kone, så han har en del erfaring, og Martin og Maria har sat deres rækkehus i stand og indrettet det i diner-stilen.

Vi har aldrig set et af vores moderne Trend sommerhuse blive forvandlet til diner/rockabilly style, så det bliver sjovt at følge rum for rum.

TV2 Sommerdrømme deltagerne Maria og Martin 2023 - Skanlux er hovedsponsor for programmet. KREDIT MIKAEL RIECK

Mød Steffen og Jeppe

Tredje hold i Sommerdrømme 2023 er barndomsvennerne Steffen (28) og Jeppe (28). De er begge skolelærere, i fritiden dyrker de crossfit, spiller golf og fodbold, og så går de meget op i udeliv, design og madlavning. De har en stor drøm om et fælles sommerhus, som de kan dele med venner og senere med fremtidige familier.

Deres stil er personlighed, glæde og modige valg. Gerne hjemmedesignede og hjemmebyggede møbler, mønstrede stoffer og farvestrålende fliser. De går ind for genbrug og funktionalitet.

De har begge hjulpet, når deres forældre har renoveret hus. Jeppe har lært diverse håndværk af sin far og har renoveret sin egen lejlighed. Steffen kan også håndtere en boremaskine og en fukssvans. Når det kommer til farvevalg, er det Jeppe, der tager teten, da Steffen er farveblind.

Vi glæder os til at se med, når de kreere en sommerdrøm af homemade møbler og glade farver.

TV2 Sommerdrømme deltagerne Steffen og Rasmus 2023 - Skanlux er hovedsponsor for programmet. KREDIT MIKAEL RIECK

Mød Clara og Kien

Sidste hold er far og datter. Kien (47) og Clara (19). Kien arbejder som it-manager, og Clara har et sabbatår. Når de er sammen, er der god stemning og latter, og Clara mener, at 'far fikser alt'. Kien er perfektionist og en arbejdshest.

De drømmer om at få et sted, der er deres sammen - også når Clara en dag flytter hjemmefra. Deres stil er nordisk/asiatisk blandet med lidt farve. Her skal være balance, harmoni og zen. Det skal helst være vedligeholdelsesfrit og bygget ud fra kinesisk filosofi: træ, ild, jord, vand og metal. Bæredygtighed og genbrug har også været vigtigt i processen.

Kien har renoveret en del på sit eget hus, mens Claras styrke ligger i det kreative og indretningsmæssige.

Vi glæder os til, de former vores Trend sommerhus i en nordisk/asiatisk blandet med lidt farver.

TV2 Sommerdrømme deltagerne Clara og Kein 2023 - Skanlux er hovedsponsor for programmet. KREDIT MIKAEL RIECK

Jeg glæder mig sindssygt meget til at se kreative skills. Jeg forventer jo, at man kan lidt på fodpaneler, lister og så videre.

Patrick Bentsen, dommer TV2 Sommerdrømme

Vores gode partnere

Stor tak til vores faste samarbejdspartnere som dagligt hjælper os med at opfylde Sommerdrømme rundt omkring i det danske land.

Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Få opfyldt din sommerdrøm

Kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om sommerhusbyggeri. Vi står klar til at hjælpe dig med få lige det sommerhus du drømmer om.

Du er også velkommen til at kontakt os på 70 21 45 21.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Skanlux Aqua poolsommerhus

Få opfyldt din sommerdrøm

Kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om sommerhusbyggeri. Vi står klar til at hjælpe dig med få lige det sommerhus du drømmer om.

Du er også velkommen til at kontakt os på 70 21 45 21.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Skanlux Aqua sommerhus

Få opfyldt din sommerdrøm

Kontakt vores erfarne rådgivere og få svar på alle dine spørgsmål om sommerhusbyggeri. Vi står klar til at hjælpe dig med få lige det sommerhus du drømmer om.

Du er også velkommen til at kontakt os på 70 21 45 21.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen