Skanlux sponsor for TV 2 Sommerdrømme

Så blev vinderne af Sommerdrømme kåret

TV2 Sommerdrømme deltagere - Anna og Martin

Skanlux var igen hovedsponsor for Sommerdrømme på TV 2, hvor fire par kæmpede om at forvandle vores sommerhuse til deres egen sommerdrøm, denne gang i Ålbæk nær Skagen.

Sommerdrømme 2024

Lene Beier var igen vært, og dommerne var Camilla Kjems og Patrick Bentsen, i den femte sæson af ’Sommerdrømme’. Her konkurrerede fire par om at forvandle et tomt sommerhus til en sommerdrøm. Hvert par havde 400.000 kroner til at bygge og indrette for. Præmien de kæmpede om var et Skanlux sommerhus til tre millioner kroner.

Nye rum i sommerdrøm husene

Det var ikke kun beliggenheden, der var ny i år. Råhusene var nemlig blevet opgraderet med både sauna, vildmarksbad. og hobbyrum.

Gulvene var lagt på forhånd, så parrene virkelig kunne gå i dybden med indretningen og få tid til at nå i mål med rummene og bygge større og mere avanceret interiør fra bunden.

Foto: TV 2/Hans Ravn

Udesauna i moderne sommerhus med udespa
TV2 Sommerdrømme - deltagerne
TV2 Sommerdrømme - dommerne

Årets vinder af Sommerdrømme

I ottende afsnit af TV 2 Sommerdrømme blev de fire unikke Trend Basic sommerhuse færdiggjort.

Sommerhusene skulle finpudses og småfejl rettes. Det var vemodigt for flere af deltagerne, da det måske var sidste gang, de skulle være i det hus, som der havde dannet ramme for deres hjem i 8 uger.

Vinderne blev...

De glade vindere af et sæt nye husnøgler og et sommerhus til 3 millioner kroner blev vennerne Anna og Martin. Vi håber, de får mange gode timer i deres helt eget sommerhus.

Se de færdige huse
TV2 Sommerdrømme deltagere - Anna og Martin

Sommerhuse med udespa og sauna

Deltagerne i dette års Sommerdrømme, skulle indrette et sommerhus fra vores populære Trend Basic serie, som denne gang var udstyret med udespa, udesauna, overdækket terrasse og et aktivitetsrum/hobbyrum.

Arkitekturen er i Trend Basic er moderne med en enkel tagkonstruktion med 25 graders taghældning, sorte betontagsten og elegante arkitekttagrender.

Indendørs er der en charmerende atmosfære med flotte kiplofter, store panoramavinduer og rigt lysindfald, hvor køkken/alrummet udgør husets hjerte.

Trend Basic serien henvender sig til dem, der ønsker et moderne sommerhus med en klassisk sommerhusstemning.

Læs mere om Trend Basic
TV 2 Sommerdrømme 2024 terrasse med vildmarksbad

Jeg synes, det er helt fantastisk, at vi er kommet til Skagens-området. For mig er det sådan et ikonisk sted i Danmark. Så jeg glæder mig til at se hele den her ånd, der er i Skagen, og som er noget helt særligt, blive foldet ud i de her fire huse.

Camilla Kjems, dommer TV2 Sommerdrømme

Tobias og Jonathan - gymnasievenner

Tobias 'Bagge' (25) og Jonathan 'Jonna' (25) er begge uddannet ejendomsmægler. De er bedste venner og har kendt hinanden siden gymnasietiden i hjembyen Esbjerg. Siden er Jonathan flyttet til København, men det holder ikke de to venner fra at være tætte, da de næsten dagligt ringes ved.

Tobias og Jonathan drømmer om et fælles hjem, hvor de kan mødes og hygge sig. Og hvor der også er plads til at invitere resten af venneflokken med.

Deres indretningsstil er en blanding af nordisk minimalisme og Urban Living. Deres byggetekniske færdigheder er rimelige. Jonathans niveau er baseret på generel basisviden, mens Tobias har renoveret flere lejligheder, inden deltagelsen i dette års Sommerdrømme.

Foto: TV 2/Hans Ravn

TV2 Sommerdrømme Tobias og Jonathan

Jan og Alex - svigerfar og svigersøn

Jan (64) og Alex (38) er svigerfar og svigersøn. Jan arbejder med unge, der har autisme, og Alex læser til pædagog. Alex er gift med Jans datter, Kirstine, og sammen har de datteren Sommer på to år.

Alex er vokset op uden sin far. Han har et godt forhold til Jan og er klar på at bygge et sommerhus med svigerfar som læremester i Sommerdrømme 2024. På den måde kan de måske også få et endnu tættere bånd til hinanden. Jan er født og opvokset i Skagen og flyttede derfra som 20-årig. Han vil gerne samle sin familie i sommerhuset og vise den nye generation, hvor fantastisk Skagen er. 

Det maritime, kunst og naturen fylder meget i deres fælles indretningsstil. Jan har godt styr på det håndværksmæssige, mens Alex lige er startet med gør-det-selv-projekter og har meget brug for Jans hjælp og oplæring.

Foto: TV 2/Hans Ravn

TV2 Sommerdrømme - Jan og Alex

Anna og Martin - venner

Anna (34) og Martin (38) er venner og har kendt hinanden, siden de arbejdede sammen i restaurationsbranchen for 15 år siden. Martin 'Westi' arbejder som massør og sommelier. Anna er medicinstuderende og tidligere balletdanser. Hun bor sammen med sin kæreste og deres toårige datter.

Anna og Martin elsker at lege. Men efter hun har stiftet familie, og de begge har meget at se til, har de haft for lidt tid til at dyrke venskabet. De ønsker sig derfor et fælles frirum og oplevelsen i at skabe det sammen. Anna har stor tilknytning til Skagen og er kommet der hver sommer som barn.

De er begge glade for genbrug og går meget op i bæredygtighed, og deres sommerhus skal være varmt, hjemligt og inddrage Skagens kunst og kultur.

Martin er ud af en snedker/tømrer-familie, men har ikke selv erfaring med større projekter. Anna er heller ikke særlig erfaren. De kaster sig begge gerne ud i nye udfordringer.

Foto: TV 2/Hans Ravn

TV2 Sommerdrømme deltagere - Anna og Martin

Ann og Signe-Marie - veninder

Ann (40) og Signe-Marie (30) er veninder og tidligere kolleger. Ann arbejder som modestylist og kampagneproducer, og Signe-Marie er restaurantchef. De lærte hinanden at kende, da Signe-Marie var piccoline for Ann for en del år siden. Og hvad der startede som et kollegialt samarbejde, blev til et stærkt venskab, og det vil de gerne hylde med et fælles fristed.

De vil finde en fælles stil mellem Anns forkærlighed for skandinavisk minimalisme og Signe-Maries mere legende og farverige univers. Ann har sat sit eget kolonihavehus i stand, og Signe-Marie kommer fra en familie, hvor de laver tingene selv – men hun har ikke så meget byggeerfaring som Ann.

Foto: TV 2/Hans Ravn

TV2 Sommerdrømme - Ann og Signe Marie

Vil du også designe?

Udfold dine egne Sommerdrømme evner og design dit sommerhus før du bygger.

Leg med farver og materialer og få en fornemmelse af hvordan dit sommerhus kan se ud med f.eks. lodret eller vandret beklædning, tagpap eller tagsten, sorte eller hvide vinduesrammer, alm. vinduer eller sprossede. Skift køkkendesign, vægbeklædning m.m.

Kom i gang med at lege
iPad på arbejdsbord der viser sommerhus konfiguratoren

Vores gode partnere

Stor tak til vores faste samarbejdspartnere som dagligt hjælper os med at opfylde Sommerdrømme rundt omkring i det danske land.

Logo for svane køkkenet
Superwood logo på hvid baggrund
Velfac logo med payoff
Rødt logo med hvid skrift og teksten velux
WellMore logo med payoff
Classen logo med gråt ikon
Logo med ikon af vølund varmeteknik
Grønt schneider logo
Plastmo logo på mørk baggrund
Antidark logo i sort på hvid baggrund
Unidrain ikon i sort
Solamagic logo med grå skrift på hvid baggrund
Geberit logo uden baggrund
Frostline logo i blåt uden baggrund
AEG logo med rød skrift uden baggrund
Miele logo med hvid skrift på rød baggrund
Stark logo med payoff
DeWalt logo i gult med sort skrift
Simpelt Lacuna logo
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Få opfyldt din sommerdrøm

Vi står klar til at hjælpe dig med få lige det sommerhus du drømmer om.

Du er også velkommen til at kontakt os på 70 21 45 21.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Fritlagt portrætfoto af Søren Milo
Skanlux Aqua poolsommerhus

Få opfyldt din sommerdrøm

Vi står klar til at hjælpe dig med få lige det sommerhus du drømmer om.

Du er også velkommen til at kontakt os på 70 21 45 21.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Skanlux Aqua sommerhus

Få opfyldt din sommerdrøm

Vi står klar til at hjælpe dig med få lige det sommerhus du drømmer om.

Du er også velkommen til at kontakt os på 70 21 45 21.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen