Hvilket byggefirma skal du vælge?

Skanlux Byggefirma

Skanlux Trend sommerhus

Vi er et landsdækkende byggefirma der opfører både huse og sommerhuse. Vi har AAA-kreditvurdering, den højeste kreditværdighed for danske virksomheder, og er et solidt bygge- og husfirma med mange års erfaring.

 

Hvilket byggefirma skal jeg vælge?

At bygge hus er en stor beslutning – og valget af den rigtige sparringspartner til husbyggeriet får stor betydning for hele processen. Der er mange byggefirmaer om buddet. I bund og grund er valget af byggeentreprenør subjektivt, og handler bl.a. om stil, tillid, pris og hvor i landet byggefirmaet bygger. Derfor har vi på denne side samlet, hvad du kan forvente, hvis du vælger Skanlux som byggefirma til din næste helårsbolig eller dit sommerhus.

 

Hvorfor vælge Skanlux som byggepartner?

Siden 2002 har vi leveret arkitekttegnede sommerhuse og helårshuse til kvalitetsbevidste danskere i hele landet. Det giver os mere end 15 års erfaring og faglig ekspertise, som vi trækker på, når vi bygger dit hus. Vi ved, hvor vigtigt det er som husbygger at få plads til sine ideer og føle sig tryg gennem hele byggeprocessen. Vores tegnestue og byggerådgivere guider dig gennem hele processen, og lytter til dine behov og ønsker.

 

Følg hele byggeprocessen på Mit Skanlux

Hvis du vælger Skanlux til at bygge dit hus eller sommerhus, får du adgang til Mit Skanlux, hvor du altid kan følge med i byggeprocessen online. Her ligger alle dokumenter, tidsplaner, kontaktinformationer og meget mere samlet på ét sted.

Se nærmere på vores byggeproces.

 

Byggefirmaet du kan regne med

Skanlux er et velrenommeret og godt byggefirma, som du kan regne med. Også efter tilbuddet er skrevet under. Vi står nemlig inde for prisen og kvaliteten – fra det første spadestik til nøglerne er afleveret. Vi er ansvarlige byggeledere gennem hele byggeprocessen og samarbejder med faste, udvalgte håndværkere.

 

Kontakt os for at høre mere.

Arkitekttegnede huse og sommerhuse

Vi opfører både helårshuse og sommerhuse. Vores arkitekter har ud fra deres mange års erfaring til branchen tegnet nogle funktionelle standardmodeller, som vi kan tilpasse efter dine ønsker. Ønsker du f.eks. øget loftshøjde, niveauforskydning eller alkove? Sammen opfylder vi dine boligdrømme.

 

Vi bygger arkitekttegnede huse og sommerhuse

Hos Skanlux kan vi tilbyde dig at bygge et arkitekttegnet 1-planshus, 2-planshussommerhus eller et større familiesommerhus med pool og aktivitetsrum, uanset hvor i landet du drømmer om at bo. Du har altid god mulighed for at gøre huset dit helt eget. Med udgangspunkt i en arkitekttegnet grundmodel bygger vi det hjem eller sommerhus, der passer til dig og din familie.

 

Personligt hus eller sommerhus – uden præfabrikerede løsninger

Hos Skanlux bruger vi vores arkitektegnede standardmodeller som arbejdsredskaber, vi kan arbejde ud fra. Men dit nye hus eller sommerhus bygges på grunden uden præfabrikerede løsninger. Huset tilpasses din byggegrund. Det giver dig fleksibilitet og kvalitet ned i mindste detalje.

 

Sådan bygger vi dit drømmehjem eller sommerhus

1. FRA TANKE TIL TEGNING

Første møde handler altid først og fremmest om at lære hinanden bedre at kende – og ikke mindst at få sat ord på dine mål og afstemme økonomi.

Vi mødes derfor og taler om ønsker og drømme til dit nye hus. Måske har du allerede fundet og samlet dine favoritter blandt vores mange løsninger.

Vi vejleder og rådgiver dig med udgangspunkt i vores arkitekttegnede standardmodeller og finder frem til dit personlige sommerhuspoolhus eller helårshus.

2. TILBUD, KONTRAKT OG BYGGETILLADELSE

Du modtager et tilbud og en foreløbig materialebeskrivelse med udgangspunkt i den dialog, vi har haft.

Kontrakten underskrives, og vi har en gensidig aftale. Vi ansøger herefter om byggetilladelse.

Du modtager dit personlige login til vores online kundeportal Mit Skanlux, hvor du kan følge dit byggeri.

3. MATERIALEVALG OG FÆRDIGE TEGNINGER

Sæt dit præg på huset med valg af badeværelser, køkken, gulve, klinker, m.m. Vi hjælper og rådgiver dig selvfølgelig.

Vores arkitekt projekterer de færdige tegninger af dit byggeri, så materialer kan bestilles, og huset bygges.

4. BYGGERIET UDFØRES EFTER PLANEN

Du mødes med vores byggeleder på byggepladsen, hvor tidsplanen gennemgås. Her aftaler I blandt andet sokkelhøjde, terrænløsninger, bortkørsel af jord med mere.

Så starter byggeriet under kontinuerligt tilsyn og kvalitetskontrol.

Udvendige materialer leveres løbende, og først når huset er lukket, leveres de indvendige materialer.

5. TRÆD INDENFOR MED 10 ÅRS GARANTI

Du får nøglerne på aftalte dato, og dit hus er klar til indflytning. Vi gennemgår huset sammen og sikrer, at eventuelle fejl og mangler udbedres hurtigst muligt.

Efter 1 år kan du kontakte os for bestilling af 1 års gennemgang, hvis du ønsker det. Herefter udbedrer vi eventuelle fejl, der måtte være kommet, siden du fik nøglerne. Vi står på mål for vores konstruktioner i 10 år efter, huset står færdigt.

 

Byggefirma med speciale i Funkis-huse

Vi kalder os selv Funkis-specialister. Det gør vi, fordi vi i mere end 15 år har bygget huse med udgangspunkt i Funkis-arkitekturen. Vi har valgt Funkis-stilen, fordi den funktionelle stil opfylder langt de fleste behov. Den kan tilpasses i det uendelig til familiens specifikke ønsker til størrelse og sammensætning. Med et Skanlux Funkis-hus får du et enkelt og moderne luksushus med flot lysindfald. Køkken/alrummet er husets hjerte, det naturlige midtpunkt og mødested.

 

Én byggestil – tre funktionelle former

Vores Funkis-huse fås som både 1-planshus og 2-planshus. Men vi har også videreudviklet den stilrene og populære Funkis-stil, så der er noget for enhver smag, grund og lokalplan. Resultatet er vores serie Forma, hvor den funktionelle og minimalistiske stil er blevet videreudviklet i nye, spændende huse med sadeltag.

Funkis 1-planshus

Vores 1-plans Funkis-huse er kendetegnet ved enkelthed, rene linjer, store vinduespartier og ens facadehøjde – medmindre du bygger med niveauforskydning. En tidsløs klassiker med et minimalistisk look.

Se plantegninger og meget mere.
Skanlux Funkis hus. Arkitekttegnet luksushus

Funkis 2-planshus

Et Skanlux Funkis 2-planshus er et oplagt valg til mindre grunde, hvor du ønsker mange boligkvadratmeter og stor have.
Kombinationen af Funkis-stil og 2 plan giver god mulighed for at etablere en eller flere tagterrasser.

Se plantegninger og meget mere.
Skanlux Funkis 2-plan hus. Arkitekttegnet luksushus

Forma huse

Det traditionelle sadeltagshus har fået nyt udseende og endnu større funktionalitet. Det er blevet til en nyfortolkning af en klassiker. Vi kalder det Skanlux Forma. Det er loft til kip, flot lysindfald og et stort køkken/alrum og ingen spildplads.

Se plantegninger om meget mere.
Skanlux Funkis hus. Arkitekttegnet luksushus

Tegn dit eget unikke hus

Er du ikke til et af vores arkitektegnede huse, har du mulighed for at tilvælge individuelle løsninger, hvor du kan få tilføjet f.eks. flyt en væg, alkove, siddevinduer, øget loftshøjde, garage, niveauforskydning m.m. 1-plan eller 2-plan? Med fladt tag eller sadeltag? Det er helt op til dig og dine individuelle ønsker, hvordan huset skal udformes og indrettes.

 

Vi bygger også sommerhuse

Det er ikke kun helårshuse, vi bygger – vi er også et sommerhus byggefirma med mange års erfaring. Ligesom med vores helårshuse er vores løsninger arkitekttegnede og kombinerer det funktionelle med det hyggelige.

Classic sommerhuse

Er du mest til at bygge det klassiske sommerhus i træ, bør du tage et kig på vores Classic-serie. Her får du et sommerhus, der emmer af hygge kombineret med funktionalitet.

Se plantegninger m.m.
Sort skanlux sommerhus på hummervej

Trend-sommerhuse

Vi kan også bygge en mere moderne udgave af det klassiske sommerhus. Eksklusive materialer og tidsløs arkitektur, men stadig plads til masser af hygge – det finder du i vores Trend-serie.

Se plantegninger m.m.
Skanlux hus med sort træbeklædning med store vinduer

Trend Basic

En moderne og charmerende serie, der minder meget om Trend, men hvor der er ændret lidt i materialerne. F.eks. får du tagsten istedet for tagpap.

Se plantegninger m.m.
Skanlux Trend Basic sommerhus- model 100

Byg selv og spar penge

Begge vores sommerhusserier kan laves som Skanlux Medbyg men så er det ikke muligt at ændre på tegningerne. På den måde kan du spare penge ved selv at hjælpe til med færdiggørelsen af dit sommerhus. Det kræver ikke, at du har dit eget byggefirma. Er du selv håndværker eller en dygtigt ”Gør-det-selv-mand” med tiden og lysten er det en oplagt måde at spare lidt penge. Vores tegnestue og håndværkere vil stadig være sparringspartner gennem hele byggeprocessen og kan hjælpe til, hvis det bliver nødvendigt.

 

Sæt dit eget præg på dit sommerhus

Opfylder vores arkitektegnede sommerhuse ikke dine ønsker og drømme, har du også mulighed for at tilvælge individuelle løsninger. Her er konceptet, at du i tæt samarbejde med vores arkitekter skaber dit eget unikke sommerhus udfra vores arkitekttegnede standardmodeller. I materialevalg har du også mulighed for at sætte dit personlige præg f.eks. via valg af klinker, farvereller køkkeninventar.

Få inspiration i vores kataloger.

 

 

Vælg et erfarent bygge- og husfirma

Når du kigger efter firmaet, der skal bygge din drømmebolig, bør du ikke gå på kompromis. Et byggefirma er ikke bare et byggefirma. For at undgå ubehagelige overraskelser er det en rigtig god ide, at gå efter det, man også kan kalde et husfirma – et byggefirma med speciale i at bygge huse til alle. Det er vi hos Skanlux.

Vi står på mål for vores konstruktioner og tilbyder altid 10 års garanti.

 

Et solidt bygge- og husfirma med erfaring

Siden 2002 har vi hos Skanlux bygget huse og sommerhuse til danskere i hele landet. Vi gør alt, hvad vi kan for, at du føler dig velinformeret og tryg gennem hele byggeprocessen. Skanlux har AAA-kreditvurdering, den højeste kreditværdighed for danske virksomheder og mere end 15 års erfaring i branchen. Den erfaring tager vi med i dit byggeri. Vi hjælper og guider dig fra tegning til færdigt hjem.

 

Vi kender vores spidskompetencer (og begrænsninger)

Hos Skanlux er vi specialister i Funkis-huse og har bygget rigtig mange helårs- og sommerhuse siden 2002. Vi har vores egne arkitekter, byggeledere og rådgivere, der alle er eksperter inden for deres felt og hver især bidrager til hele byggeprocessen.

Men vi ved også, at vi ikke er eksperter i alt. Derfor har vi valgt at samarbejde med nøje udvalgte leverandører, der er uundværlige for en god byggeproces. På den måde kan vi som dit bygge- og husfirma give dig markedets bedste materialer til konkurrencedygtige priser.

Landsdækkende byggefirma

Vi er et byggefirma, der bygger i hele Danmark. Med kontorer i næsten hver sin ende af landet, er vi aldrig langt fra din byggegrund. Vores tegnestue er centralt placeret i Jylland på Livøvej i Viborg, og vores byggeafdeling har til huse i Nykøbing Falster, hvorfra de hurtigt kan køre til Lolland, Falster, Sjælland og resten af landet. Vores strategiske placering i hver sin ende af landet gør det nemt for os at hjælpe husbyggere i hele Danmark – vi er aldrig langt væk.

års byggeerfaring
arkittekttegnet helårsserier
fleksible modeller
Skanlux Funkis hus. Arkitekttegnet luksushus

Kontakt vores kontor i Jylland og på Falster

Kontakt vores erfarne rådgivere.  De står klar til at hjælpe dig videre med drømmen om et arkitekttegnet hus.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Claus Petersen
Salgschef - Øst
Claus Petersen
Skanlux trend sommerhus

Kontakt vores kontor i Jylland og på Falster

Kontakt vores erfarne rådgivere.  De står klar til at hjælpe dig videre med drømmen om et arkitekttegnet hus.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Kitte Schou Davidsen
Salgschef - Øst
Kitte
Skanlux Funkis hus. Arkitekttegnet luksushus

Kontakt vores kontor i Jylland og på Falster

Kontakt vores erfarne rådgivere.  De står klar til at hjælpe dig videre med drømmen om et arkitekttegnet hus.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef - Vest
Jan Risbæk Olesen
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Kontakt vores kontor i Jylland og på Falster

Kontakt vores erfarne rådgivere.  De står klar til at hjælpe dig videre med drømmen om et arkitekttegnet hus.

Eller kontakt os på 70 21 45 21.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Søren R Milo

Følg @skanluxhuse

Find inspiration til dit hjem blandt kundehistorier, unikke løsninger og inspirerende trends og tendenser.