Sommerhuse med pool og aktiviteter er meget populære blandt ejere og turister. Det er samtidig en god investering, som både styrker samværet, miljøet og din økonomi.

Sjove familiesommerhuse

Hos Skanlux tilbyder vi vores eksklusive og moderne serie Aqua+. Disse poolhuse er designet til at være hyggelige og klassiske samt at tilbyde underholdning og et lækkert poolområde. Aqua+ er populære hos alle aldre og repræsenterer samtidig en sikker og sjov investering, som I kan nyde. Udlejning i perioder, hvor I ikke selv benytter huset, kan også være en god forretning.

Vores sommerhuse er meget rummelige og indeholder flere soveafdelinger, hver med eget badeværelse. De er alle udstyret med swimmingpool, spa, sauna og veludstyrede aktivitetsrum med blandt andet billard, bordtennis, dart og bar. Disse faciliteter sikrer sjove og aktive ferier året rundt, uanset om det er januar eller august

BESTIL ET BUDGET

Kvalitetstid og en god økonomi

Hvis du investerer i et Aqua+ poolhus, investerer du ikke kun i en god økonomi. Den bedste investering er den kvalitetstid og det samvær du får med familie og venner.

Du får de perfekte rammer til at lege, hygge og spille på tværs af generationer året rundt. Det er opskriften på en vellykket familieferie, derfor er husene også så populære blandt turister.

Modstandsdygtig mod rentestigninger

Et Aqua+ poolhus, er en super god investering også i tider med høje renter og høj inflation. Produktets høje afkastningsgrad sikrer dig nemlig et sikkert overskud også ved rentestigninger. Mens, inflation øger husets værdi og lejeindtægter.

Skat og udlejning

Når du udlejer dit poolhus via et bureau, er lejeindtægten ved et Skanlux Aqua+ poolhus meget høj. Samtidig slipper du lavt i skat grundet de attraktive skatteregler – se mere herom på fbnet.dk.

Når du udlejer dit sommerhus via et bureau, er lejeindtægten ved et Aqua eller Aqua+ familiesommerhus meget høj. Samtidig slipper du lavt i skat grundet de attraktive skatteregler.

Her et eksempel på en skatteudregning baseret på et Aqua+ sommerhus på 5 værelser, som udlejes 36 uger årligt via bureau. Dette er en skatteudregning, ønsker du en resultatberegning med overskud efter driftsomkostninger kan du kontakte os på 70 21 45 21.

Ren lejeindtægt til husejer: 503.704
Skattefrit bundfradrag (2024 sats): 46.100
Skattefrit 40% fradrag: 183.042
Renteudgift/negativ kapital indkomst 150.800
Tilbageværende beløb til beskatning 123.762
Skat af lejeindtægt:* 43.316
Ren lejeindtægt til husejere efter skat: 460.388

*Tallene er baseret på husejerindtægt efter bureauomkostninger. Det forudsættes at der udlejes gennem et professionelt udlejningsbureau. Lejeindtægten efter fradrag beskattes som kapitalindkomst her vist med 35%. I øvrigt henvises til regler i sommerhusloven om udlejning af sommerhuse. Link til vejledning om udlejning af sommerhuse m.v. kan findes på her

Lejeindtægterne varierer efter husstørrelse og område. For nærmere info kontakt Skanlux på 70 21 45 21.

PROJEKTER TIL SALG

Stor efterspørgsel og bæredygtig ferie

Poolhuse er nemme at udleje i de perioder, du ikke selv bruger det. Efterspørgsel efter sommerhuse, hvor komforten, pladsen, energien og faciliteterne er i top, er nemlig større end udbuddet.

Samtidig er miljø og bæredygtighed også kommet højt på dagsordenen blandt turisterne, og derfor ses der en stigende tendens for nærmarkeds ferier.

Du behøver heller ikke flyve hele familien sydpå i vinterhalvåret eller tage bilen og køre udenlands for at få badegaranti på ferien. I et Aqua+ sommerhus kan I blive hjemme i dejlige Danmark og på den måde sparer I CO2 udledningen uden at gå på kompromis med hyggen og nærværet.

Siden 2002 har vi specialiseret os i at bygge og optimere de eftertragtede poolhuse og er i dag Danmarks førende leverandør af holdbare og energivenlige poolhuse.

BYGGERI OG BÆREDYGTIGHED

Energivenlige huse

Aqua+ er oplagte for dig, der tænker på klimaet og samtidig ikke vil gå på kompromis med alt det, der gør ferien sjov for dig og familien.

Du får et moderne sommerhus med energivenlige vinduer og en Vølund luft/vand varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør varmepumpen til markedets mest energieffektive løsning, og det betyder, at du ikke oplever nær den samme fordyrelse, når energipriserne stiger.

Bedste udlejningskoncept

Bygger du et Skanlux Aqua+ sommerhus, tilbyder vi – som de eneste i Danmark – at udleje dit sommerhus gennem to bureauer på samme tid. Det ene er vores eget udlejningsbureau VillaVilla kombineret med Novasol/Dansommer, Sol & Strand eller Dancenter. En løsning som markant øger udlejningen, og sikrer dig et optimalt driftsoverskud.

VillaVilla har siden 2003 specialiseret sig i udlejning af større luksussommerhuse med pool, spa, sauna og aktivitetsrum. De kan også håndtere korttidsferie. Det betyder, at dit sommerhus ikke kun kan udlejes fra lørdag til lørdag, men også til en forlænget weekend. Det giver en stabil udlejning året rundt.

Vi tør derfor godt sige, at vi kan tilbyde det bedste udlejningskoncept i Danmark til glæde for både ejere og lejere.

Unikt servicekoncept

Vælger du at udleje dit poolhus får du via Skanlux og VillaVilla også adgang til et unikt servicekoncept – det eneste af sin slags i branchen, hvor det sikres, at dit sommerhus altid er velholdt, rengjort og klar til brug.

VillaVilla hjælper dig med at finde en servicekonsulent som tager imod dine lejere, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så der bliver passet på dit sommerhus.

Opstår der problemer, tager servicekonsulenten også hånd om det.

LÆS MERE OM AT VÆRE HUSEJER

Vi tilbyder møblering

Dit Aqua+ poolhus kan leveres færdigindrettet med alt interiør. Det betyder, at du får et indflytningsklart hus med alt lige fra tallerkener, møbler, lamper, senge, dyner, dekoration til billard og bordtennis m.m. – som er klar til brug fra dag 1.

Vores indretningsteam er mestre i at skabe hyggelige rammer, der kan holde til at blive brugt – og du er selvfølgelig med til at vælge interiør.

Dit nye sommerhus optimeres altid efter, hvor mange mennesker det er beregnet til. Derfor mangler der aldrig bordplads, ovne, opvaskemaskiner, køleskabe, senge, dyner, glas og service m.m.

Prøv før du køber og få lejen retur

Vi tror så meget på vores produkt, Danmarks bedste poolhuse, at vi tilbyder, du får din leje refunderet, hvis du køber et Skanlux  Aqua+ poolhus indenfor 3 måneder efter du har lejet et Aqua+ hus gennem VillaVilla.

Vi refunderer max kr. 20.000 og kun ved køb af Aqua+ poolhus indenfor 3 måneder, efter endt ophold/leje.

BOOK ET OPHOLD

Hvem køber vores poolhuse?

Mange tænker, at sommerhuse udelukkende er for velhavere, men vi oplever, at køberne ofte er ganske almindelige familier med en sund økonomi. Vi oplever også, at huset er et oplagt ’samkøb’ med venner eller familie.

Vil du også gerne være en glad husejer, så kontakt os på 70 21 45 21 og hør nærmere. Du kan også sende en mail på info@skanlux.dk.

DET SIGER VORES KUNDER

Lad Søren fortælle dig om konceptet

Alt-i-ét koncept - nemt for dig

  • Bygning af dit poolhus
  • Komplet indretning af dit poolhus
  • Udlejning og drift af dit poolhus via vores partnere
  • Dobbelt udlejning - større indtjening
  • God forrentning af din investering

Klik på play og hør det hele!

Søren fortæller en historie i Hauerslev
Byg sommerhus med Skanlux Byggefirma.

Interesseret?

Vil du også investere i kvalitetstid og et årligt overskud? Så kontakt en af vores salgschefer.

Søren Rowlandson Milo
Salgsdirektør & medindehaver
Fritlagt portrætfoto af Søren Milo
Skanlux Aqua poolsommerhus

Interesseret?

Vil du også investere i kvalitetstid og et årligt overskud? Så kontakt en af vores salgschefer.

Claus Petersen
Salgschef Øst
Claus Petersen
Skanlux Aqua sommerhus

Interesseret?

Vil du også investere i kvalitetstid og et årligt overskud? Så kontakt en af vores salgschefer.

Jan Risbæk Olesen
Salgschef Vest
Jan Risbæk Olesen

Følg @skanluxbyggefirma

Find inspiration til dit sommerhus på vores Instagram.