Byg & Bo

Nyt udstillinghus i Hinnerup på 183 m²

Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag

Stilren og tidløs arkitektur krydret med smukke detaljer kombineret med en funktionel planløsning og lækre materialer er de ingredienser, du skal bruge til at skabe dit nye hjem. Alt det får du i et Skanlux hus. Oplev det hele i vores lækre udstillingshus på Byg og Bo udstillingen 2022 på Bjergegårdsvej i Hinnerup.

En nyfortolkning af Funkis

I år byder vi indenfor i en nyfortolkning af det traditionelle Funkis hus. Arkitekturen ligner Funkis, men her får du 20 graders sadeltag, loft til kip og mulighed for niveauforskydning. Resultatet er et hus, der imponerer både ude og inde – vi kalder huset Forma.

Facaden er hvidpudset og udføres i holdbar og vedligeholdelsesvenlig silikonepuds. Den helt rigtige løsning når der ikke er udhæng og det bedste valg til det danske vejr. Det enkle udtryk fuldendes af flotte Superwood trædetaljer, murkrone med zinkkant og arkitekt tagrender i zink.

Se hvornår der er åbent hus
Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag

183 m² funktionel indretning

 • Stort lyst køkken/alrum
 • Viktualierum
 • Stue
 • Soveværelse
 • To værelser
 • Kontor
 • To badeværelser
 • Bryggers
 • Hall
 • Carport
 • Overdækket terrasse
 • Skur

Lidt om rummene

Når du træder indenfor, bydes du velkommen i en imponerende hall med loft til kip og en hyggelig alkove. Alkoven er indbygget i en væg med skabe.

For optimal fleksibilitet i hverdagen er forældreafdelingen med soveværelse og eget badeværelse placeret på den ene side af køkken/alrummet, mens børneafdelingen med to værelser, kontor og badeværelse er placeret modsat. Alle værelser har loft til kip, indbyggede skabe, Haro sildebensparket gulv i natur eg og store vinduer, som giver et naturligt lys i rummet.

Køkken/alrummet, som er husets hjerte, har loft til kip som resten af huset, akustikloft, ovenlysvinduer, skydedør til terrassen, flot sildebensparket gulv i natur eg og et smukt lerbrunt køkken fra Svane Køkkenet. Stuen ligger i åben men forskudt forbindelse til køkken/alrummet.

I stuen er der et stort siddevindue, som alle vil elske.

Ganske enkelt en funktionel planløsning på bare 183 m² med alt hvad du behøver til nutidens familieliv.

Billederne er fra et lignende hus med samme detaljer.

Læs mere om Forma
Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag
Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag
Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag

Smukke detaljer

I hele huset er der loft til kip og store vinduer, som giver et helt fantastisk lysindfald året rundt. I køkken/alrummet, stuen og entréen er der akustiklameller i natur eg, som understreger den unikke loftshøjde og sikrer en god akustik.

I alle opholdsrum og værelser er det flotte sildebensparket gulv i natur eg et gennemgående element, som tilfører huset en ekstra luksus. Badeværelserne har klinker i 60x60 cm, 60x120 cm og 120x260 cm gulv-til-loft fliser i brusekabiner, Hansgrohe armaturer og Unidrain afløb. I bryggerset er der også klinker på gulvet.

Vinduerne er Velfac 200 Energy træ/alu vinduer med 3-lags glas, designet med mere glas og smal ramme for et flot lysindfald. Lyset fra oven kommer fra Velux’ elektriske ovenlysvinduer.

Få inspiration til dit nye hus
Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag

Plads til udelivet

Den overdækkede terrasse med smukke Superwood trædetaljer og højt til loftet forlænger timerne udenfor og skærmer for den direkte sol i køkken/alrummet.

Når timerne skal forlænges endnu mere, kan du tænde den indbyggede varmelampe fra Solamagic, som kan styres via en app.

En anden lækker detalje er de smukke indbyggede Celistiale højttalere fra Bang & Olufsen, som gør det muligt at høre din yndlingsmusik i bedste lydkvalitet på terrassen.

De smukke trædetaljer fra terrassen er ført videre til den overdækkede indgang og dobbelt carport. Huset har også et dejligt stort og praktisk redskabsskur.

Skanlux byggefirma udstillingshus Byg og Bo 2022 - Forma sadeltag

Lyd fra oven og smart elsystem

Husets belysning, varme og ovenlysvinduer styres af det intelligent elsystem fra Niko Home Control, hvor du med ét tryk kan slukke alt lys i huset. Som en ekstra detalje kan du få stikkontakterne i lige den farve, du ønsker.

For ren og optimal lyd er der installeret de diskrete og kraftfulde indbygningshøjtalere Celistiale fra Bang & Olufsen på badeværelse, køkken/alrum og terrassen, så du kan lytte til din favorit musik i flere rum.

Bang & Olufsens Halo fjernbetjening med indbygget touchskærm giver dig nem adgang til musikken og Smart Home-funktionerne. Når du kommer tæt på Beoremote Halo, lyser displayet op og giver dig mulighed for at vælge din musik med ét tryk – uden at du først skal finde din smartphone eller tablet frem og lede efter den rigtige app for at komme i gang.

Det kalder vi SMART home.

års byggeerfaring
AAA
kreditvurdering
arkitekttegnet standardmodeller
Skanlux Funkis hus. Arkitekttegnet luksushus

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål vedr. huset eller husbyggeri, så kontakt Jan.

Eller ring på 70 21 45 21.

 

Jan Risbæk Olesen
Salgschef - Vest
Jan Risbæk Olesen