Salgschef – passioneret og drevet af investeringssalg

Ønsker du en stilling, hvor din indsats honoreres i høj grad?

Skanlux Byggefirma A/S oplever øget aktivitet og søger derfor en stærk salgsprofil til salg af Danmarks flotteste arkitekttegnede sommerhuse samt vores populære udlejningsoptimerede poolhuse, hvor attraktiv investering og mulighed for eget brug går op i en højere enhed.

Som vores kommende kollega vil du få en selvstændig rolle, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen. Vi lægger vægt på at opfylde vores kunders forventninger til et sommerhus i særklasse.

Salg af udlejningsoptimerede poolhuse

Dit primære salgsfokus er vores udlejningsoptimerede poolhuse (+180 m²), som i samspil med vores unikke udlejningskoncept hos VillaVilla udgør en profitabel investering. Et produkt og koncept vi med stor succes og kundetilfredshed har udviklet siden 2002.

Du opsøger aktivt potentielle kunder og tager den første kontakt. Dette kan enten være baseret på leads fra skanlux.dk, forskellige arrangementer eller netværk, som du selv er med til at planlægge, pleje og udvikle.

Du synes om at netværke og mødes med kunderne under uformelle rammer. Salgsindsatsen vil primært fokusere på Viborg og omegn, men kunderne kan komme fra hele Jylland. Nu og da besøger du også kundeemner på Sjælland.

Salg af arkitekttegnede sommerhuse

Dit sekundære salgsfokus er salg af arkitekttegnede sommerhuse (fra 100-160 m²). Her er din kerneopgave at lytte og forstå kundernes ønsker og drømme, og derefter matche dem med Skanlux’ store udvalg af arkitekttegnede sommerhuse.

Disse leads genereres via skanlux.dk og vores sociale medier, men du møder også dine kunder ved planlagte åbent hus-arrangementer i vores udstillingshuse.

Dit ansvar er

  • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning deraf
  • Salg i forhold til budget samt solidt dækningsbidrag
  • At sikre høj dokumentkvalitet i forhold til kunder og kollegaer
  • At kunderne føler sig trygge og godt hjulpet i hele processen

 Ser dine kompetencer sådan ud:

  • Erfaring med relationsskabende salg og er netværksorienteret
  • Erfaring med Excel og måske investeringsberegninger
  • Arbejder systematisk med dine kundeemner
  • Flair for at forklare investeringens mange overvejelser og muligheder
  • Naturligt formår at afdække kundernes ønsker
  • Ser salgsmuligheder og kan præsentere den optimale løsning for kunderne
  • Kan opbygge og vedligeholde relationer
  • Trives med at arbejde selvstændigt og lader dit vinder-gen folde sig fuldt ud
  • Har højt energi og aktivitetsniveau

Måske har du en baggrund som byggerådgiver, sælger, ejendomsmægler eller noget helt andet – det vigtigste er, at du er klar til at tage dit salgsarbejde til nye højder

Vi tilbyder

En attraktiv lønpakke, som forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Et arbejdsmiljø hvor vi arbejder godt sammen, har en klar rollefordeling og samarbejder om at lykkes. Du får stor frihed til at planlægge din dagligdag, så du bedst opnår dine ambitiøse mål. Vi fejrer vores succeser og værdsætter god energi og godt humør. Vi har et stærkt salgsteam, og for os er dette mere end blot et job, det er en livsstil.

Din base vil være vores kontor i Viborg.

Ansøgning

Skanlux samarbejder med TNR i denne rekruttering, og nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Thomas Aagaard på tlf. 2373 3913. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Skanlux Group

Skanlux Group danner rammen om en gruppe selskaber i en bred vifte af brancher med en samlet trecifret millionomsætning årligt. Heriblandt Skanlux Byggefirma A/S, kendt som en moderne byggevirksomhed i vækst, der tegner og opfører arkitekttegnede sommerhuse og poolhuse i særklasse til en kvalitetsbevidst kundegruppe. VillaVilla er også en del af den store koncern, der håndterer udlejningen af Skanlux’ udlejningsoptimerede sommerhuse i Danmark, Tyskland og Sverige.